Quantcast

„Kruojos“ gretose – naujokai iš Malio ir Rumunijos

Pakruojo „Kruojos“ gretas oficialiai papildė du naujokai – gynėjas iš Rumunijos Crisan Horia Alexandru ir saugas iš Malio, turintis Prancūzijos pilietybę, Diarra Boubakary.

Rumunas C.Alexandru rungtyniauja vidurio gynėjo pozicijoje. 193 centimetrų ūgio 23 metų amžiaus futbolininkas per savo karjerą yra vilkėjęs ir gerai žinomų klubų, tokių kaip Bukarešto „Dinamo“ ir CFR „Cluj“, marškinėlius.

Karjerą pradėjęs „Gica Popescu“ akademijoje 2008 metais jis sulaukė Uržičenio „Unirea“ dėmesio. Vėliau persikėlė į „Viitorul Constanta“, o 2011 m. atsidūrė „Brasov“. Čia „Kruojos“ naujokas taip pat neužsibuvo ir netrukus pasirašė sutartį su Bukarešto „Juventus“.

2012 m. C.Alexandru pirmą kartą paragavo legionieriaus duonos, kai sukirto rankomis su vengrų „Putnok VSE“, iš kur po sezono persikėlė į  „Vasas“. Po kelių metų Vengrijoje jaunuolis grįžo į gimtinę, kur juo susidomėjo grandas Bukarešto „Dinamo“. Tiesa, čia įsitvirtinti buvo išties labai nelengva.

Rumunijos aukščiausioje lygoje „Kruojos“ naujokas yra sužaidęs dvi, o antroje lygoje – 20 rungtynių.

Antrasis naujas veidas „Kruojos“ klube – 21 m. žaidėjas iš Malio, turintis Prancūzijos pilietybę, Diarra Boubakary. 187 centimetrų ūgio saugas į Lietuvą keliasi iš Italijos „Torino“ klubo. Pagrindinėje komandoje „Kruojos“ naujokas, žinoma, nežaidė, tačiau reguliariai rungtyniavo „Primavera“ čempionate. D.Boubakary dar visai neseniai atstovavo ir Malio U-20 rinktinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių