Quantcast

„Kruoja“ nusileido „Ufa“ futbolininkams

  • Teksto dydis:

Pakruojo „Kruoja“ ketvirtadienį Kipre sužaidė antras kontrolines rungtynes, tačiau Rusijos „Premier“ lygoje žaidžiantis „Ufa“ klubas buvo pranašesnis – 4:0 (1:0).

Skirtingai nei dvikovoje su Tulos komanda, šį kartą varžovai iniciatyvą turėjo beveik visų rungtynių metu. Pirmajame kėlinyje po vartininko klaidos galva įmušė Denisas Tumasianas, o po pertraukos kamuolį į vartus siuntė Aleksandras Zinčenka, Dmitrijus Golubovas ir Igoris Ševčenka.

Antrasis įvartis krito po puikaus perdavimo iš gilumos, kai varžovui pavyko išvengti nuošalės ir šis atsidūrė visiškai vienas prieš vartininką. Trečiasis buvo įmuštas po baudos smūgio, o ketvirtąjį į savus vartus apmaudžiai pelnė Alfredas Skroblas.

„Kruojos“ pagrindinis tikslas treniruočių stovyklos Kipre metu – išbandyti potencialius naujokus ir kuo geriau pasiruošti artėjančiam A lygos sezonui, kuris startuos jau vasario pabaigoje.

Sausio 31 d. pakruojiečiai išmėgins jėgas su Jekaterinburgo „Ural“ vienuolike, kuri Rusijos „Premier“ lygoje rikiuojasi 13-oje pozicijoje. Stovyklą Kipre „Ural“ pradėjo lygiai prieš savaitę.

„Kruoja“: D.Strockis, R.Pilotas, D.Jankauskas, T.Salamanavičius, A.Bagočius, T.Birškys, R.Beniušis ir keturi peržiūroje dalyvaujantys legionieriai.

Antrajame kėlinyje sudėtis atrodė taip: V.Pocevičius, D.Strockis, A.Skroblas, D.Petrauskas, D.Galkevičius ir peržiūroje dalyvaujantys legionieriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių