Quantcast

Krizės neišgyvenęs Klaipėdos „Koralas“ traukiasi iš Pirmos lygos

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Koralo“ klubo direktorius Arvydas Kazlauskas informavo Lietuvos futbolo federaciją, kad išimties tvarka į čempionatą priimtas klubas traukiasi iš LFF I lygos pirmenybių.

„Koralas“ jau dukart neatvyko į rungtynes ir už tai klubui buvo skirtos sankcijos. Artimiausios klaipėdiečių rungtynės buvo numatytos rugsėjo 19 dieną Vilniuje.

„Koralo“ klubas informavo, kad nepalankiai susiklosčius aplinkybėms, dėl žaidėjų trūkumo, neturi galimybių tęsti pirmenybių ir yra priverstas trauktis iš I lygos čempionato.

Lietuvos futbolo federacija bei Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacija dėjo visas pastangas, kad su sunkumais susidūręs „Koralas“ tęstų čempionatą ir baigtų I lygos sezoną – klubo prašymu buvo ne kartą nukeltos „Koralo“ rungtynės.

„Koralui“ pasitraukus iš I lygos, rezultatai nebus anuliuoti, nes „Koralas“ yra sužaidęs daugiau negu 50 proc. čempionato rungtynių. Per 17 susitikimų „Koralo“ futbolininkai iškovojo 3 taškus (1 pergalė ir 16 pralaimėjimų) ir I lygoje užėmė paskutinę 14 vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių