Quantcast

Keturios iš keturių: „Trakai“ nugalėjo ir Bresto dukterinę komandą

  • Teksto dydis:

Baltarusijoje stovyklaujanti „Trakų“  ekipa sužaidė dar vienas kontrolines rungtynes, kuriuose iškovojo eilinę pergalę.

Be Diniaro Bilialetdinovo ir Igno Plūko rungtyniavę riteriai 3:1 nugalėjo žemesniame divizione žaidžiančią Bresto „Dinamo“ dukterinę komandą „Ruks“. Nugalėtojams po įvartį pelnę peržiūroje dalyvaujantys Rokas Gedminas ir Briuselio „Anderlecht“ akademijos auklėtinis Issa bei po pertraukęs pasižymėjęs Vaidotas Šilėnas.

Starto sudėtyje Olegas Vasilenka šįkart pasirinko sudėtį, kokia dar nepradėjo nei vienos ankstesnės kontrolinės dvikovos: Lukas Paukštė, Justinas Januševskis, Valentinas Jeriomenka, Vaidotas Šilėnas, Deividas Česnauskis, Valdemaras Borovskis, Modestas Vorobjovas, Michailo Šiška, Issa, Svajūnas Čyžas ir Rokas Gedminas.

Baltarusijos komanda galėjo pasigirti tik kieta kova, tačiau visa kita priklausė „Trakams“. Nuo dvikovos pradžios perėmę iniciatyvą riteriai sukūrė daugybę progų įvarčiui įmušti, tačiau pasinaudojo tik trimis.

„Sakyčiau, gerų momentų buvo daugiau nei blogų. Įmušėme tris įvarčius, sukūrėme daug gerų progų, privertėme varžovus žaisti pagal savo pasiūlytas taisykles – tai teigiami aspektai. Deja, kartais buvo sunku suprasti, kaip nerealizuodavome savo sukurtų situacijų, kaip neturėdami progų, varžovai vis tiek įmušė.

Aišku, kontrolinės rungtynės tam ir skirtos, kad keltumėm klausimus ir ieškotumėm atsakymų. Žaidėjai susiduria su didžiuliais krūviais, todėl daugelis neigiamų dalykų man kaip treneriui yra suprantami“, – po dvikovos sakė O.Vasilenka.

Pirmasis įvartis buvo įmuštas po S.Čyžo reido ir perdavimo į baudos aikštelę R.Gedminui. Pastarasis atstovaudamas „Trakams“ pasižymėjo jau trečiąkart. Issa po kontratakos skirtumą padidino, o M.Vorobjovas, S.Čyžas ir tas pats Issa savo galimybėmis nepasinaudojo.

Po pertraukos Baltarusijos klubas skirtumą sušvelnino, tačiau tuomet savo žodį tarė V.Šilėnas.

Kitas rungtynes „Trakai“ žais sekmadienį su Baltarusijos pirmosios lygos čempionu „Luč“ klubu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių