Quantcast

Kauno „Vytis” – salės futbolo taurės finale

  • Teksto dydis:

Lietuvos salės futbolo A lygos lyderis Kauno „Vytis“ trečiadienį užsitikrino vietą šalies salės futbolo taurės finale, kuris balandžio antrą dieną vyks naujoje Jonavos arenoje. Pusfinalio susitikime kauniečiai 4:3 (4:1) įveikė Mažeikių VIP komandą.

Braziliškasis Kauno „Vytis“ prieš susitikimą buvo laikomas poros favoritu, tačiau tai neturėtų stebinti – Kauno sporto halėje „Vytis“ šiame sezone nebuvo suklupęs nei karto ir šventė vien pergales.

Šeimininkai audringai pradėjo rungtynes ir greitai įgijo apčiuopiamą pranašumą. Pirmasis smūgiu iš tolimesnės distancijos pasižymėjo Alexas (1:0), kiek vėliau iš panašaus taško įmušė Thyago (2:0), o iki pertraukos tas pats Alexas varžovų vartininką nuginklavo ir dar du kartus – 4:0. VIP sugebėjo sušvelninti rezultatą, tad komandos ilsėtis išėjo švieslentėje degant skaičiams 4:1.

Antrajame kėlinyje „Vytis“ labai aktyviai rotavo sudėtimi, leido pasireikšti ir įprastai kiek mažiau rungtyniaujantiems futbolininkams, o tuo pasinaudoję varžovai kilo į lemiamą šturmą ir intrigą atnaujino (3:4). Tiesa, tai ir buvo viskas, ką svečiai galėjo pasiūlyti. Vietą finale toks rezultatas garantavo „Vyčiui“.

Lietuvos salės futbolo taurės finalas balandžio antrą dieną vyks Jonavos arenoje, kur „Vyčio“ laukia vietos „Vikingų“ egzaminas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių