Quantcast

Kauno „Stumbro“ vienuolikė stiprina gretas

Kauno "Stumbro" futbolininkai ir toliau intensyviai ruošiasi artėjančiam 2015 metų Lietuvos A lygos sezonui. Tarpsezoniu komanda ieško pastiprinimo įvairiose grandyse: jau žinoma, jog komandos sudėtį papildys 6 nauji žaidėjai.

Pasak pranešimo, "Stumbro" gretose rungtyniaus patyręs 31-erių metį saugas Nerijus Mačiulis, praėjusį sezoną su Pakruojo "Kruoja" tapęs A lygos vicečempionu ir prie komandos pergalių prisidėjęs 9 įvarčiais ir 5 rezultatyviais perdavimais.

Iš Marijampolės "Sūduvos" į Kauną keliasi 22-ejų metų gynėjas Tomas Snapkauskas.

Iš užsienio klubų į Lietuvą grįžta 21-erių metų saugas Mantvydas Eiza, praėjusį sezoną žaidęs Nikosijos "Olympiakos" (Kipras) gretose, o prieš tai keturis sezonus praleidęs Tauragės "Tauro" komandoje, iš Izraelio Haifos "Maccabi" gretų atvyksta 21-erių saugas Martynas Dapkus, o komandos vartus gins 23-ejų metų vartininkas Giedrius Klevinskas, į Kauną atvykstantis iš "Krakeroy IL" (Norvegija).

"Stumbro" komandą papildys ir pernai Trakų "Trakuose" registruotas, tačiau nė vieno mačo nesužaidęs vartininkas rusas Aleksandras Sikorskis.

Pasak komandos sporto direktoriaus Giedriaus Klevinsko, ekipos komplektacija artėjančiam sezonui šių žaidėjų įsigijimu dar nesibaigia.

Dabartine sudėtimi žaidžiantį "Stumbrą" kauniečiai galės pamatyti jau šeštadienį (sausio 31 d.), kuomet Nacionalinės futbolo akademijos stadione (14 val.) priims sėkmingai praėjusį sezoną A lygoje debiutavusius Trakų "Trakus".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užpelkis

Užpelkis portretas
O kas yra šio klubo savininkai ? Iš kokių lėšų jis išlaikomas ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių