Quantcast

Kalėdiniame LFF turnyre – garsūs vardai

Naujieji Lietuvos Seimo nariai, miesto savivaldybės politikai bei tarnautojai, buvusios sporto garsenybės, žiniasklaidos, verslo atstovai šeštadienį susitiks futbolo aikštėje.

Skirtingų profesijų atstovai išmėgins jėgas kalėdiniame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) turnyre.

Jau tradicinėmis tapusiose, septintus metus iš eilės rengiamose varžybose rungtyniaus šešios komandos. Organizatorių atstovei LFF ekipai turėtų atstovauti ne vienas žinomas futbolininkas. Šeimininkų gretose laukiama dar šiemet A lygos vejose laksčiusio puolėjo Andriaus Veličkos, Lietuvos rinktinės trenerių štabe dirbančio buvusio nacionalinės ekipos puolėjo Igorio Morino. Į aikštę trumpam gali grįžti ir vyriausiasis rinktinės treneris Edgaras Jankauskas bei kiti garsūs futbolo pasaulio atstovai.

Pasak turnyro organizatorių - Romo Pikčilingio ir Romualdo Lavrinavičiaus, tokios solidžios pajėgos LFF ekipai turėtų padėti pagerinti pernykštį rezultatą, mat pernai šeimininkai buvo itin svetingi ir, praleidę visas likusias varžoves į priekį, finišavo paskutiniai.

Tikslo pakilti aukščiau nei pernai neatsisako ir Lietuvos žurnalistų ekipa „Press'as“, tąsyk likusi penkta. Tačiau bene didžiausią susidomėjimą kelia iš pagrindų pasikeitusi Seimo komanda.

„Praėjusių kadencijų seimūnai suburdavo gana neblogo lygio komandas. Futbolo kamuolį neprastai valdė buvęs Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas, Mindaugas Bastys, Dainius Budrys, buvęs premjeras Gediminas Kirkilas, Krašto apsaugos ministras Juozas Olekas  ir daugelis kitų politikų. Ir mums, ir žiūrovams bus labai įdomu pažiūrėti, ką aikštėje sugeba naujosios kadencijos Seimo nariai. Juolab, kad jiems teks nemenka našta – apginti pernai iškovotus čempionų titulus“, - kalbėjo R.Pikčilingis.

2015-aisiais laimėti LFF taurę seimūnams padėjo jų gretose žibėjęs legionierius – geriausias 2013 metų Lietuvos futbolininkas Mindaugas Kalonas.

Kauno apskrities futbolo federacijos viceprezidento R.Pikčilingio teigimu, rimtą iššūkį favoritams turėtų mesti pernykštė vicečempionė „Futbolo.tv“ komanda su buvusiu Lietuvos rinktinės gynėju Nagliu Miknevičiumi priešakyje. Kaip ir pernai į medalius pretenduos ir Kauno savivaldybės bei miesto verslininkų ekipos. Išlaikant tradicijas turnyro laureatai bus apdovanoti ne tik taurėmis ar medaliais, bet ir V.Butkevičiaus įmonės įsteigtais „Hummel“ prizais.

„Šios varžybos vainikuoja mūsų metų darbus, tad kursime šventišką atmosferą ir dalyviams, ir žiūrovams“, - pažadėjo R.Pikčilingis.

Turnyras Nacionalinės futbolo akademijos (NFA) manieže šeštadienį prasidės 14 val., o finalo pradžia numatyta apie 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių