Quantcast

K. Šilkaitis apie Kauno derbį: žiūrovai turėjo likti patenkinti

„Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda A lygoje iškovojo antrąją pergalę iš eilės. Šį kartą Mindaugo Čepo auklėtiniai 1:0 (0:0) įveikė Kauno „Stumbro“ komandą ir iškovojo devintą tašką per penkerias rungtynes.

Šiose rungtynėse pirmą kartą šiame A lygos sezone į aikštę žengė komandos saugas Karolis Šilkaitis, kuris rungtynes pradėjo starto sudėtyje ir žaidė visas 90 minučių.

„Jau žaidžiau pilnu pajėgumu ir kvapo tikrai netrūko. Žinoma, galima žaisti geriau ir dar galima pagerinti savo kondicijas“, – po pergalingų rungtynių zalgiris.lt pasakojo K. Šilkaitis.

Iš „Jonavos“ komandos po pertraukos į Kauną grįžęs K. Šilkaitis pripažino, kad rungtynės buvo labai sunkios, bei džiaugėsi pergale.

„Rungtynės buvo sunkios, buvo ir lengvesnių epizodų, ir sunkesnių, bet visi sunkiai dirbo ir išsireikšiu, kad tai buvo darbinė pergalė. Nežaidėme savo geriausio futbolo, galime žaisti tikrai geriau, bet pergalė yra pergalė. Ją lėmė kiekvieno žaidėjo atsidavimas ir sunkus darbas aikštėje“, - rungtynes vertino 22-ejų metų žaidėjas.

Kaip įprasta, Kauno miesto derbyje netrūko aršios kovos. Kaip teigė futbolininkas, gausiai susirinkusiems žiūrovams toks reginys turėjo patikti.

„Vyko labai daug kovos, labai aršios rungtynės ir manau, kad žiūrovai turėjo likti patenkinti. Reikėjo išlaikyti pergalę ir žaisti toliau. „Stumbras“ norėjo išlyginti rezultatą, bet šį kartą laimėjome ir vadinasi, kad buvome geresni“, – svarstė saugas.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgiris“ žais balandžio 13 dieną Kauno NFA stadione su Vilniaus „Riteriais“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių