Quantcast

Italijos „Serie A“ čempionate – dvivaldystė

  • Teksto dydis:

Italijos „Serie A“ pirmenybėse trečiadienio vakarą sužaistos dar devynerios 5-ojo turo rungtynės. Po jų ir toliau čempionate pirmauja dar nė karto nesuklupusios ir nė taško nepraradusios Turino „Juventus“ ir „Napoli“ ekipos.

Titulą ginantis Turino klubas namuose 1:0 pranoko Florencijos „Fiorentina“. Pergalingą įvartį 52-ąją minutę pelnė Mario Mandžukičius.

Svečiai dvikovą baigė nepilnos sudėties, nes 66-ąją minutę prieš save antrą geltoną kortelę išvydo Milanas Badeljis.

Neapolio futbolininkai 4:1 svečiuose įveikė Romos „Lazio“, nors buvo priversti vytis varžovus.

30-ąją minutę Stefanas de Vrijus išvedė sostinės ekipą į priekį, bet antrajame kėlinyje „Napoli“ pelnė tris įvarčius per penkias minutes ir išsivežė tris taškus.

Svečių gretose pasižymėjo Kalidou Koulibaly (54 min.), Jose Callejonas (56 min.) bei Driesas Mertensas (59 min.). Ketvirtą įvartį jau per pridėtą rungtynių laiką įmušė Jorginho.

Kituose mačuose „Roma“ svečiuose 4:0 sutriuškino naujoką „Benevento“, „Milan“ namuose 2:0 įveikė SPAL, „Udinese“ namuose 2:3 nusileido „Torino“, „Verona“ ir Genujos „Sampdoria“ išsiskyrė be įvarčių, o „Genoa“ ir Veronos „Chievo“ – 1:1. Bergamo „Atalanta“ 5:1 sutriuškino „Crotone“, o „Cagliari“ namuose 1:1 sužaidė su „Sassuolo“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių