Quantcast

Į vartininką G. Arlauskį buvo paleistas deglas

Dvidešimtą pergalę Rumunijos futbolo pirmenybių XXX turo rungtynėse iškovojo antrą vietą aštuoniolikos komandų turnyre užimanti bei čempionės titulą ginanti vartininko Giedriaus Arlauskio atstovaujama Bukarešto "Steaua" (63 tšk.) vienuolikė, sekmadienį svečiuose 3:1 (0:0) nugalėjusi aštuntojoje pozicijoje esančią Bukarešto "Dinamo" (41 tšk.) ekipą.

Į visą susitikimą žaidusį lietuvį antrojo kėlinio pradžioje pataikė žiūrovų mestas deglas ir mačas 20 minučių buvo sustabdytas. Po šio incidento Lietuvos rinktinės vartininkas išėjo į rūbinę, bet grįžo į aikštę ir tęsė rungtynes, kuriose dar pirmojo kėlinio pabaigoje (45+2 min.) buvo įspėtas.

"Rungtynės buvo nutrauktos. Iš tribūnų mestas deglas pataikė į Arlauskį. Jis atsikėlė ir patraukė tiesiai į rūbinę. Arlauskis grįžo į aikštę! Pirmajame čempionato rate jam taip pat deglu pataikė į galvą ir dabar vėl. Bet vartininkas nusprendė tęsti susitikimą. Gelžbetoninis jis", - savo socialiniame tinklaraštyje apie įvykį rašė Lietuvos rinktinės vartininko agentas Leonidas Istratis.

Pasak Rumunijos žiniasklaidos G. Arlauskis prisipažino negirdįs dešine ausimi.

Du įvarčius nugalėtojams pelnė Nicolae Stanciu (76 min. iš 11 m baudinio ir 79 min.), vieną - Andrei'us Prepelita (90+20 min. iš 11 m baudinio). Šeimininkų gretose įvarčiu pasižymėjo Hatemas Elhamidas (90+16 min.).

Šešioliktą nesėkmę patyrė septynioliktoje vietoje esanti Piatros Niamco "Ceahlaul" (24 tšk.) komanda, kurioje nebuvo registruotas Vaidas Slavickas, savo aikštėje 1:3 (0:1) pralaimėjusi ketvirtojoje pozicijoje esantiems Džurdžu "Astra" (47 tšk.) futbolininkams.

Rumunijos futbolo čempionate pirmauja "FCM Tirgu Mureš" (65 tšk.) klubas, o trečioje vietoje lieka Ploješčio "Petrolul" (48 tšk.) ekipa.

Tirgu Žiu "Pandurii" (35 taškai) vienuolikė su Deividu Matulevičiumi užima dešimtą vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių