Quantcast

Geriausios visų laikų futbolo puolėjų trijulės

"Barcelona" ekipos puolėjų trejetui toliau siautėjant tiek "La Liga", tiek UEFA Čempionų lygos turnyre, pasigirdo kalbos, kad galbūt varžovų siaubas iš Katalonijos yra geriausia visų laikų smogiamoji jėga futbolo aikštėje. Pristatome pajėgiausias visų laikų puolėjų trijules.

Lionelis Messi, Neymaras ir Luisas Suarezas ("Barcelona")

Užtenka paminėti vieną faktą - 2015 metais ši trijulė pelnė daugiau įvarčių (120) nei visa Madrido "Real" komanda (106). Praėjusį sezoną jie laimėjo treble.

George'as Bestas, Denisas Law, Bobby Charltonas ("Manchester United")

Šie žaidėjai vedė "Man Utd" ekipą link triumfo Europos taurės varžybose. Visi yra laimėję po "Auksinį kamuolį".

Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho (Brazilija)

Trys futbolininkai iš "R" raidės padėjo savo šalies nacionalinei ekipai triumfuoti 2002 metų pasaulio čempionate. Ronaldinho visus sužavėjo neįtikėtinu baudos smūgiu prieš anglus, o likę puolėjai išgyveno savo aukso amžių, buvę rezultatyviausi turnyro futbolininkai (5 ir 9 įvarčiai)

Jairzinho, Tostao, Pele (Brazilija)

Tostao yra rezultatyviausias visų laikų "Cruzeiro" futbolininkas (249), Jairzinho mušė įvarčius kiekviename mače 1970 metais vykusiame pasaulio čempionate, o Pele papildomai pristatinėti nereikia - galbūt tai pats geriausias visų laikų žaidėjas.

Garethas Bale'as, Karimas Benzema, Cristiano Ronaldo (Madrid "Real")

Trejete - du brangiausi visų laikų žaidėjai. 2013-14 m. sezone pelnyti 97 įvarčiai ir triumfas Čempionų lygoje bei Karaliaus taurėje.

Alfredo Di Stefano, Francisco Gento, Ferencas Puskasas (Madrido "Real")

Legendiniai karališkojo klubo žaidėjai, padėję "Real" 1950 m. laikotarpiu tapti vienu garsiausių pasaulio klubų, laimint vieną trofėjų po kito. Gento iki šiol lieka vieninteliu žaidėju, laimėjusiu šešias Europos taures.

Johanas Cruyffas, Johnny Repas, Pietas Keizeras (Olandija)

Ši trijulė nutempė Olandiją į 1974 m. pasaulio čempionato finalą, tačiau visas pajėgumas atsispindėjo Amsterdamo "Ajax" ekipoje, kai buvo laimėtos trys Europos taurės.

Romario, Michaelas Laudrupas, Hristo Stoichkovas ("Barcelona")

Trys Cruyffo svajonių komandos nariai. Stoichkovas ir Romario draskė gynybą priekyje, o danas kūrė stebuklus jiems už nugarų.

Frankas Rijkaardas, Marco van Bastenas, Ruudas Gullitas ("Milan")

Bene pirmieji Silvio Berlusconi pirkiniai ir visi patys geriausi. Vedė italus į sėkmę 1989 ir 1990 m. Europos turnyre, padėjo iškovoti ir tris "Scudetto" nuo 1991 iki 1994 metų. Vienu metu "Milan" buvo pasiekusi 58 nepralaimėtų rungtynių seriją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

royal

royal portretas
Atiduočiau pirmą vietą Jairzinho, Tostao, Pele (Brazilija). Teko gyventi ir matyti, kaip žaidžia tos žvaigždės
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių