Quantcast

Geriausias „SMScredit.lt A lygos“ ketvirtojo rato futbolininkas - D. Šernas

  • Teksto dydis:

Bendrovės "Sportland" prizą, skirtą "SMScredit.lt A lygos" futbolo čempionato ketvirtojo rato geriausiam futbolininkui, iškovojo Darvydas Šernas.

"Pataikiau", - kukliai ištarė šalies futbolo čempiono titulą apgynusio Vilniaus "Žalgirio" puolėjas D. Šernas, kalbėdamas apie įspūdingą įvartį, kuris vos nesudraskė "Trakų" vartų tinklo paskutiniajame pasibaigusių pirmenybių ture.

Pasal pranešimo, čempionato pabaigoje pataikyti futbolininkui sekėsi ir tai neliko nepastebėta. Per aštuonerias "SMScredit.lt A lygos" ketvirtojo rato rungtynes iš Alytaus kilęs puolėjas įmušė 11 įvarčių bei buvo išrinktas geriausiu šios atkarpos pirmenybių futbolininku.

Išrinktas vienbalsiai - apklausoje dalyvavę futbolo komentatoriai Nerijus Kesminas ir Giedrius Vaitkevičius, sporto žurnalistai Evaldas Gelumbauskas bei Vilmantas Remeika, alyga.smscredit.lt apžvalgininkai Martynas Pocius ir Karolis Tretjakas lyg susitarę nedvejodami skyrė D. Šernui pirmąją poziciją. Kadangi už ją buvo skiriami 3 taškai, 31-erių puolėjas surinko 18 balų iš 18 galimų.

Didelės intrigos nebuvo kovojant ir dėl antrosios bei trečiosios pozicijų. Jas užėmė 9 balus sukaupęs Marijampolės "Sūduvos" saugas Ernestas Veliulis bei "Trakų" puolėjas Davidas Aršakianas - 5 balai. Po sykį apklausoje dar buvo paminėtos Lino Pilibaičio iš "Žalgirio" ir Lino Klimavičiaus bei Jurijaus Mamajevo iš "Trakų" pavardės.

D. Šernas tapo antru "Žalgirio" futbolininku, šiemet iškovojusiu geriausio rato žaidėjo titulą ir "Sportland" dovanų čekį. Antrajame rate geriausiu buvo išrinktas L. Pilibaitis, pirmajame prizas atiteko Klaipėdos "Atlante" tada žaidusiam Andrejui Paniukovui, trečiajame - J. Mamajevui.

"Dar prieš keletą metų Darvydą Šerną vertinau kaip galimą būsimąjį Lietuvos Wayne'ą Rooney, - sakė "Sportland" vadovas Vladas Korsakovas. - Po to jis kuriam laikui lyg ir priblėso, bet dabartinis futbolininko žaidimas leidžia manyti, kad D. Šernas paskutinio savo žodžio futbolo aikštėje dar netarė".

Tik sezono viduryje "Žalgirį" papildęs D. Šernas per 16 rungtynių įmušė 17 įvarčių ir tapo rezultatyviausiu komandos žaidėju. "Net nežinau, kodėl taip yra. Nieko nesiveju ir negaudau - tiesiog noriu, kad komanda laimėtų", - sezonui artėjant prie pabaigos rezultatyvumo recepto pats vis dar ieškojo puolėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių