Quantcast

G. Arlauskio vienuolikė tapo Rumunijos futbolo pirmenybių lydere

Dvidešimt antrą pergalę Rumunijos futbolo pirmenybių priešpaskutinio - XXXIII - turo rungtynėse iškovojo ir aštuoniolikos komandų turnyro lydere tapo čempionės titulą ginanti vartininko Giedriaus Arlauskio Bukarešto "Steaua" (70 tšk.) vienuolikė, namuose 2:0 (2:0) nugalėjusi aštuntojoje pozicijoje esančią "Botošani" (46 tšk.) ekipą.

Lietuvis buvo registruotas mačui, tačiau liko atsargoje.

Po įvartį nugalėtojams, kurie susitikimą baigė be pašalintų iš aikštės Andrei'aus Prepelitos (54 min.) ir Alexandru Bourceanu (63 min.), pelnė Fernando Carela (23 min.) ir Nicolae Stanciu (43 min.).

Į antrą vietą smuktelėjo "ASA Tirgu Mureš" (68 tšk.) futbolininkai, o į trečiąją poziciją pakilo Klužo CFR (57 tšk.) komanda.

Vienuoliktą pergalę iškovojo ir į devintą vietą pakilo Deivido Matulevičiaus Tirgu Žiu "Pandurii" (42 tšk.) klubas, namuose 5:2 (2:0) sutriuškinęs į dešimtąją poziciją smuktelėjusią Jasų CSMS (42 tšk.) ekipą.

Lietuvis nebuvo įtrauktas į rungtynių protokolą.

Tris įvarčius į svečių vartus įmušė Mihai'us Romanas (58 min. iš 11 m baudinio, 63 min. ir 69 min. iš 11 m baudinio), po vieną - Filipas Mrzljakas (24 min.) bei Mihai'us Pintilii (34 min.).

Pralaimėjusiųjų gretose įvarčiais pasižymėjo Alexandru Boiciucas (73 min.) ir Andrei'us Enescu (79 min.).

Šeštą pergalę iškovojo ir keturių iš eilės pralaimėjimų seriją nutraukė lygos autsaiderė Piatros Niamco "Ceahlaul" (27 tšk.) vienuolikė, kurioje nebuvo registruotas Vaidas Slavickas, namuose 2:1 (0:1) įveikusi šeštojoje pozicijoje esančius Krajovos CS U (50 taškų) futbolininkus.

Svečiai pirmavo po tikslaus Andrei'aus Herghelegiu (37 min.) smūgio, tačiau po pertraukos Dimitris Sialmas (69 min.) rezultatą išlygino, o pergalingą įvartį į svečių vartus įmušė Vinko Budenas (90 min.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių