Quantcast

G. Arlauskio klubas nepateko į UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro grupių varžybas

Trečiadienį sužaistos likusios penkerios 2014-2015 metų sezono UEFA Čempionų lygos futbolo turnyro atkrintamųjų varžybų etapo atsakomosios rungtynės.

Deje, nesėkmę patyrė ir į prestižiškiausio Senajame žemyne futbolo turnyro grupių varžybas nepateko Rumunijos čempionas Bukarešto "Steaua" klubas, kurio vartus gynė Giedrius Arlauskis. "Steaua" futbolininkai svečiuose tik po baudinių serijos 5:6 nusileido Razgrado "Ludogorec" vienuolikei iš Bulgarijos ir toliau tęs kovą Europos lygos (Europa League) turnyre.

Pirmąjį susitikimą prieš savaitę savo aikštėje "Steaua" komanda laimėjo 1:0, atsakomąjį svečiuose pralaimėjo 0:1 (0:0), o per pratęsimą abi ekipos nepasižymėjo.

Per pagrindinį laiką, kai atrodė, kad "Steaua" klubas išsaugos nulines lygiąsias ir pateks į kitą varžybų etapą, vienoje paskutinių atakų bendrą mačo rezultatą išlygino Wansersonas (90 min.).

11 metrų baudinių serijos didvyriu tapo šeimininkų gynėjas rumunas Cosminas Motis. Po to kai pratęsimo pabaigoje už antrąją geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas "Ludogorec" ekipos vartininkas Vladislavas Stoyanovas (119 min.), į vartus stojo gynėjas C.Motis ir, patikimai sužaidęs pratęsimo pabaigą, jis sugebėjo atramti du 11 m baudinius.

Kitų trečiadienį vykusių atsakomųjų rungtynių rezultatai (skliaustuose - pirmųjų susitikimų rezultatai, o * - pažymėtas klubas patekęs į Čempionų lygos grupės varžybas):

*Londono "Arsenal" (Anglija) - Stambulo "Bešiktaš" (Turkija)  1:0 (0:0)

*Bilbao "Athletic" (Ispanija) - "Napoli" (Italija)            3:1 (1:1)

*Leverkuzeno "Bayer" (Vokietija) - "FC Kobenhavn" (Danija)    4:0 (3:2)

*"FF Malmo" (Švedija) - "FC Zalzburg" (Austrija)              3:0 (1:2)
  
2014-2015 metų sezono UEFA Čempionų lygos grupių sudėtys paaiškės penktadienį po burtų traukimo, o nugalėtojas paaiškės 2015 metų birželio 6 dieną Berlyno (Vokietija) olimpiniame stadione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių