Quantcast

Čempionų lygoje – „Tottenham“ ir „Liverpool“ pergalės

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą sugrįžusi Čempionų lyga kaitino sirgalius Anglijoje. „Anfield“ stadione „Liverpool“ ketvirtfinalį pradėjo pergale 2:0 prieš „Porto“.

Londone „Tottenham“ nutraukė „Manchester City“ 14-os pergalių seriją ir šventė pergalę 1:0.

„Tottenham Hotspur“ – „Manchester City“ 1:0

Londono „Tottenham“ ekipa naujajame savo stadione Čempionų lygos ketvirtfinalį pradėjo pergale 1:0 prieš „Manchester City“.

Mančesterio klubas turėjo auksinę progą išsiveržti į priekį jau 13 minutę, bet ja nepasinaudojo.

Danny Rose'as sužaidė ranka baudos aikštelėje ir užsidirbo geltoną kortelę. Teisėjas, pasitaręs su VAR, paskyrė 11 metrų baudinį į „Tottenham“ vartus. Baudinio stojo mušti Sergio Aguero, bet Hugo Lloris atspėjo argentiniečio smūgį ir atrėmė baudinį.

Sužaidus valandą, „Tottenham“ sulaukė skaudaus smūgio, kai traumą patyrė ir aikštę turėjo palikti Harry Kane'as. Puolėjo trauma atrodė rimta. Gali būti, kad jam ši serija jau baigėsi.

Tačiau tai „Tottenham“ nepalaužė. 79-ąją minutę Heungas-Minas Sonas po individualaus reido įmušė pergalingą įvartį.

Paskutinę rungtynių minutę į aikštę išsiveržė sirgalius, kuris greitai buvo išvestas.

„Liverpool“ – „Porto“ 2:0

„Anfield“ stadione „Liverpool“ klubas šventė pergalę 2:0 prieš „Porto“.

Raudonųjų komanda įmušė greitą ir svarbų įvartį jau penktąją rungtynių minutę. Vietą startinėje sudėtyje išsikovojęs Naby Keita atsidėkojo treneriui Jurgenui Kloppui. Po Roberto Firmino perdavimo jis smūgiavo į vartų vidurį ir kamuolys, rikošetu atsimušęs į „Porto“ gynėjo koją, atsidūrė Ikero Casillaso vartus.

Atsipalaidavęs „Liverpool“ galėjo toliau atakuoti varžovų vartus. 26 minutę R.Firmino padvigubino persvarą. Gerą poziciją prie vartų užsiėmęs saugas sulaukė puikaus Trento Alexanderio-Arnoldo perdavimo ir nukreipė kamuolį į vartus.

Antrojo kėlinio pradžioje Sadio Mane įmušė įvartį, kuris nebuvo įskaitytas dėl nuošalės.

Moussa Marega turėjo net dvi geras progas antrajame kėlinyje, tačiau Alissonas išsaugojo „Liverpool“ vartus tuščius.

„Porto“ ketvirtfinalį buvo pasiekę prieš ketverius metus, o tarp keturių stipriausių žemyno komandų pastarąjį kartą buvo 2004-aisiais, kai vadovaujami Jose Mourinho virš savo galvų iškėlė Čempionų lygos trofėjų.

Atsakomosios ketvirtfinalio rungtynės vyks balandžio 17 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių