Quantcast

Čempionato išvakarėse – įspūdinga portugalų pergalė prieš estus

  • Teksto dydis:

Įspūdinga pergale pasiruošimą penktadienį Prancūzijoje startuojančiam UEFA Euro 2016 futbolo čempionatui baigė pirmenybių dalyvė Portugalijos rinktinė, trečiadienį kontroliniame mače namuose daugiau nei 52 tūkst. žiūrovų akivaizdoje 7:0 (3:0) sutriuškinusi Estijos vienuolikę.

Dviem įvarčiais prie pergalės prisidėjo 126-as rungtynes nacionalinėje komandoje žaidęs Cristiano Ronaldo (36 ir 45 min.) bei Ricardo Quaresma (39 ir 77 min.), vienu – Danilo Pereira (55 min.) bei Ederas (80 min.), o vieno įvarčio autoriumi į savuosius vartus tapo estas Karolas Metsas (61 min.).

Iš viso per 126 mačus C. Ronaldo savo šalies rinktinei pelnė jau 58 įvarčius, o daugiau rungtynių – 127 – yra sužaidęs tik Luisas Figo.

Tai buvo trečiosios kontrolinės portugalų rungtynės pasirengimo Senojo žemyno čempionatui cikle. Anksčiau Portugalijos vienuolikė 3:0 nugalėjo Norvegijos futbolininkus bei 0:1 pralaimėjo Anglijos rinktinei.

Europos pirmenybių Prancūzijoje F grupėje 2004 metų vicečempionų portugalų varžovėmis bus Islandijos, Austrijos bei Vengrijos komandos. Pirmasis čempionato mačas – antradienį su islandais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių