Quantcast

Belgijos futbolininkai dramatiškai išsigelbėjo pasaulio čempionato aštuntfinalyje

  • Teksto dydis:

Rusijoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato šeštosiose aštuntfinalio rungtynėse Rostove pirmadienį Belgijos rinktinė po dramatiškos kovos 3:2 (0:0) nugalėjo Japonijos komandą ir pateko į ketvirtfinalį.

Belgijos futbolininkai daugiau kontroliavo kamuolį, bet pirmajame kėlinyje savo pranašumo įvarčiais nepavertė. Antrasis kėlinys prasidėjo netikėtai. Japonijos rinktinės žaidėjai per 4 minutes pelnė du įvarčius ir išsiveržė į priekį. Pasižymėjo Genki Haraguchi (48) ir Takashi Inui (52).

Tuomet belgai dar labiau ėmė spausti varžovus ir tai davė vaisių. 69-ąją min. po įspūdingo Jano Vertongheno įvarčio Belgijos komanda rezultatą sušvelnino, o po tikslaus Marouane Fellaini smūgio galva 74-ąją min. rezultatas tapo lygus. Paskutinę teisėjo pridėto laiko minutę po japonų pakelto kampinio belgai surengė greitą ataką, kuri baigėsi pergalingu Nacero Chadlio įvarčiu.

Rungtynėms teisėjavo Malangas Diedhiou iš Senegalo.

Ketvirtfinalyje belgai susitiks su penkiskart pasaulio čempione Brazilija. Brazilai aštuntfinalyje 2:0 (0:0) įveikė Meksikos komandą.

Paskutiniuose aštuntfinalio susitikimuose antradienį žais Švedija - Šveicarija ir Kolumbija - Anglija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių