Quantcast

„Atlanto“ futbolininkai rengiasi antrai sezono pusei

  • Teksto dydis:

Klaipėdos „Atlanto“ žaidėjai vėl pluša treniruotėse, kad tęstų Lietuvos futbolo pirmenybes.

Dėl užklupusių finansinių sunkumų su uostamiesčio komanda atsisveikino labai daug futbolininkų, tačiau pajūrio klubo generalinis direktorius Vacys Lekevičius gana optimistiškai žiūri į rytojų.

Pratybose pluša ir būsimoms kovoms rengiasi patyrę odinio kamuolio meistrai – kapitonas Andrius Bartkus, Tadas Labukas, Marius Papšys, Deividas Lukošius, jau kovose apšaudytas Rokas Filipavičius, legionieriai – iš Brazilijos ir Ukrainos – Leandro da Silva, Danila Beskorovainas. Kartu treniruodamiesi patirties semiasi „Atlanto“ dublerių ekipos jaunuoliai – Gustas Gumbaravičius, Deividas Šiuša, Vladislavas Kučerovas, vartininkas Mantas Bertašius.

Praretėjusias gretas sutvirtino keturi legionieriai iš Rusijos – vartininkas Vasilijus Azarovas, gynėjai Nikolajus Radčenka ir Martunas Abovianas bei puolėjas Sergejus Sipatovas.

25-erių 187 cm vartininkas V.Azarovas, profesionalią karjerą 2014-aisiais pradėjo Krasnojarsko „Jenisej“ komandoje. 2016–2017 m. atstovavo Oriolo „Oriol“ vienuolikei, o nuo 2017-ųjų iki šių metų – dar vienai Rusijos komandai – Riazanės „Riazan“.

22-ejų 188 cm gynėjas N.Radčenka. 2014–2017 m. priklausė gimtojo Chabarovsko SKA klubui, kuris žaidėją skolino Novotroicko „Nostros“ ir „Tiumenės“ ekipoms. Šiais metais futbolininkas buvo „Nostros“ komandoje.

24-erių 186 cm M.Abovianas futbolininko karjerą pradėjo Maskvoje. Pastaruosius dvejus metus gynėjo ir saugo pozicijose rungtyniaujantis armėnas kovojo „Riazanės“ vienuolikėje.

25-erių 180 cm puolėjas S.Sipatovas pastaraisiais metais žaidė Penzos „Zenit“ klube. Prieš tai vilkėjo „Oriol“ ir Samaros „Krylja Sovetov“ ekipų marškinėlius.

Ketvirtadienį į klubą atvyksta galimi investuotojai iš Turkijos, kurie susipažins su situacija „Atlante“, o kitą dieną susitiks su miesto vadovais.

Siekdamas išsklaidyti neigiamą informaciją, V.Lekevičius patikino, kad palaipsniui bus atiduotos visos skolos žaidėjams, o „Atlantas“ išliks Lietuvos futbolo žemėlapyje.

„Sunku, tačiau, tikiuosi, išgyventi šį sunkų periodą, – teigė jis. – O artimiausioje ateityje turėtų viskas stabilizuotis.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLP

KLP portretas
Tai Atlantas Klaipėdos ar Rusyno komanda?

Jo

Jo portretas
Ūsuotos bobutės pasakos. Bartkui kaulą numetė,o tas ir su kitais pasidalino. Ilgai laukti nereikės iki eilinio fiasko. Show most go on.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių