Quantcast

„Atlantas“ per mačą su „Ekranu“ du kartus pirmavo, bet iškovojo tik tašką

  • Teksto dydis:

Panevėžio „Ekranas“ Klaipėdoje dukart atsilikinėjo ir dukart išlygino rezultatą bei A lygos VIII turo dvikovą su „Atlantu“ baigė lygiosiomis 2:2 (2:1).

Rungtynių pradžioje 7 min. į priekį „Atlantą“ išvedė Edgaras Žarskis, tačiau jau 11 min. rezultatą išlygino „Ekrano“ legionierius iš Brazilijos Elivelto.

Tai jam buvo jau ketvirtasis įvartis šiame A lygos sezone.

Tačiau taikus rezultatas švieslentėje degė vos kelias minutes. „Ekrano“ gynybos klaidomis pasinaudojo Tadas Eliošius, kuris 18 min. „Atlantą“ vėl išvedė į priekį.

Antrame kėlinyje permainingoje kovoje ekraniečiams pavyko išlyginti rezultatą. 66 min. po greitos atakos Elivelto įsiveržė į baudos aikštelę ir kamuolį atmetė po keitimo antrame kėlinyje pasirodžiusiam Tomui Dapkui, kuris smūgiu iš 20 metrų tiksliai kamuolį pasiuntė į vartus.

Artėjant rungtynėms į pabaigą nei viena komanda nesitaikstė su rezultatu. Labai arti tikslo buvo Edgaras Baranauskas, kurio 86 min. pakartotinis smūgis iš eigos galėjo išplėšti pergalę. Čia savo meistriškumą pademonstravo vartininkas Mindaugas Malinauskas, kuris kamuolį numušė už vartų.

Po poros minučių pavojinga situacija kilo jau prie „Ekrano“ vartų, kai šalia baudos aikštelės Martynas Dūda prasižengė prieš Evaldą Razulį. Ekraniečiui parodyta geltona kortelė, o „Atlantui“ – šansas po standartinės situacijos. Stipriai smūgiuotas iš 18 metrų kamuolys pataikė į gyvatvorę.

Iki mačo pabaigos nei vienai ekipai nepasisekė pasižymėti ir susitikimas baigėsi taikiai 2:2.

Tai jau šeštosios „Ekrano“ lygiosios iš eilės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių