Quantcast

Antrus metus iš eilės taurę į viršų kėlė „Nauticos“ futbolininkai

Klaipėdos salės futbolo taurę antrus metus paeiliui iškovojo „Nauticos“ penketukas.

Lemiamoje kovoje miesto čempionate ketvirtą vietą užėmę ir be medalių likę „Nauticos“ žaidėjai 8:4 įveikė tik taurės turnyrui susibūrusią „Uosto direkcijos“ komandą.

Taurės savininkai po Germano Jezerskio ir Andriaus Jotko įvarčių 5-ąją min. pirmavo 2:0, tačiau varžovai (Danas Kulišauskas ir Karolis Inta) gana greitai – 9-ąją min. išlygino rezultatą – 2:2.

Tai supykdė finalo favoritus. Dar iki pertraukos G.Jezerskis ir A.Jotko pasiekę tris įvarčius, nutildė staigmenos laukusius varžovų aistruolius.

Po pertraukos kurį laiką vyravo įvarčių sausra. Įpusėjus kėliniui Jurijus Timanovas taikliai spyręs į varžovų vartus, sušvelnino skirtumą – 3:5. „Nautica“ į šį akibrokštą dar kartą atsakė trimis įvarčiais, po kurių rezultatas šoktelėjo iki 8:3.

Prieš finalinę sireną D.Kulišausko rezultatyvus spyris buvo menka paguoda uostininkams – 4:8.

Nugalėtojams po 3 įvarčius pelnė G.Jezerskis ir A.Jotko, po 1 – Eduardas Smirnovas ir Aleksandras Nikolajenka. Tarp pralaimėjusiųjų du kartus pasižymėjo D.Kulišauskas, po sykį – K.Inta ir J.Timanovas.

Geriausiu turnyro žaidėju išrinktas A.Jotko („Nautica“), rezultatyviausiu futbolininku tapo 7 įvarčius įmušęs Olegas Vinogradovas iš „Kruopos“ komandos.

Dėl trečiąją kartą įsteigtos taurės panoro kovoti 17 ekipų. Pusė – šeši iš dvylikos – 1-os lygos klubų nusprendė nepratęsti salės futbolo sezono ir nesivaržė dėl trofėjaus. Kitos pajėgiausios miesto komandos taip pat rungtyniavo nestipriausių sudėčių, todėl turnyre buvo apstu netikėtų rezultatų.

Pirmąjį turnyrą laimėjo Klaipėdos valstybinės kolegijos (KVK) futbolininkai. Pernai „Nautica“ finale po 6 m baudinių 3:0 (pagrindinis laikas – 4:4) įveikė „Gargždų pramogų-Taško“ komandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių