Quantcast

Anglijos futbolo rinktinei siekti įvarčių trukdė ir uodai

Volgograde pirmadienio vakarą vykusios rungtynės tarp Anglijos ir Tuniso rinktinių pritraukė ne tik gausybę sirgalių, bet ir daugybė renginį kiek apkartinusių uodų.

Jų šiame Rusijos mieste itin gausu, mat sąlygos jiems veistis – kone idealios: temperatūra dieną pakyla iki daugiau nei 30-ies laipsnių karščio, o šalia esanti plačioji Volga yra puiki vieta jiems gyventi.

Nors miesto pareigūnai tvirtina specialiais, uodus atbaidančiais chemikalais išpurškę ne tik 45 tūkst. vietų miesto stadioną, bet ir aplinkines vietas, tačiau, panašu, per vėlai.

Stadione buvę sirgaliai negalėjo įsinešti skysčių į stadioną ir turėjo vaikyti uodus kuo tik išmano. Blogiau buvo aikštėje buvusiems futbolininkams, kurie turėjo dar ir koncentruotis į žaidimą.

Jau per apšilimą uodai Anglijos rinktinės futbolininkams taip įkyrėjo, kad jiems teko išsitepti juos atbaidančiu kremu.

Tačiau ir tai negelbėjo – Harry Kane`as po rungtynių pripažino, kad jam ir jo komandos draugams teko rungtyniauti su musytėmis ir uodais burnoje.

Primename, kad Anglijos rinktinė galiausiai įveikė Tuniso nacionalinės ekipos gynybą ir šventė pergalę rezultatu 2:1 (1:1).

Uodai kenkė ir žurnalistams. Vienas jų – „The Sky“ korespondentas Kavehas Solhekolas net turėjo nutraukti tiesioginę transliaciją priešais Anglijos rinktinės viešbutį dėl skraiduolių antplūdžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
nauja anglu karta jau ne ta kaip anksčiau kažkokia išlepus
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių