Quantcast

„Panevėžio balso“ direktorius - su džipu per centrą

Panevėžio centre vaikštantys miestiečiai šokiruoti - per pačią Laisvės aikštę riaumodamas rieda juodas žvilgantis BMW visureigis, rašo dienraštis „Sekundė“.

Su visureigiu - per miestą

Akylesni praeiviai jau spėjo pastebėti, kad toks įžūlumas dažnas - akį traukiantis automobilis per aikštę važiuoja keliskart per dieną ir vis sustoja prie naujųjų „Panevėžio balso“ patalpų, esančių viešbučio „Panevėžys“ pirmajame aukšte.

„Sekundę“ pasiekė skambučiai, kad taip savotiškai Kelių eismo taisykles suvokia jaunas vyras - „Panevėžio balso“ dienraštį leidžiančios bendrovės direktorius Egidijus Gudelis. Jam esą priklauso ir porą šimtų tūkstančių kainuojantis prabangus BMW X6.

Nusprendus įsitikinti ilgai laukti neteko. Elektros gatve atlėkęs BMW daro staigų posūkį į kairę, kerta Laisvės aikštę ir sustoja ant dviračių tako šalia „Panevėžio balso“ redakcijos. Abejonių dėl vairuotojo asmenybės nelieka, kai iš visureigio išlipa ne tik „Panevėžio dienraščio“ direktorius, bet ir jo garsus vyresnysis brolis Darius Gudelis, buvęs Anykščių meras, Lietuvos prezidento patarėjas, dabar viešųjų ryšių agentūros savininkas, prieš mėnesį įsigijęs „Panevėžio balso“ dienraštį.

Klaidų nekartos

Slapukauti vyrai nebando.

„Tikiuosi, kad tai leistina, - išgirdęs klausimą, kodėl pažeidinėja Kelių eismo taisykles, atvirai sako E.Gudelis. - Kuriamės naujose patalpose, kraustomės, vežame naują redakcijos įrangą, todėl tenka kaip nors privažiuoti. Manau, kad mūsų padėtį suprastų ir policininkai. Jei įkurtuvių nuotaikas pastebėjote jūs, galima tikėtis, kad permainas įvertins ir skaitytojai.“ Direktorius patenkintas, kad redakcijai pasirinkta gera vieta pačiame miesto centre.

„Nuo liepos 1 dienos čia pradėsime priiminėti skelbimus, tad skaitytojams bus labai patogu pas mus užsukti“, - planais pasidalijo E.Gudelis.

Mieste sklandančius gandus apie sunkią finansinę bendrovės padėtį jis paneigė: algos už gegužės mėnesį jau išmokėtos.

„Tikrai nesirengiame kartoti buvusių leidėjų klaidų - jie dar iki šiol neatsiskaitė su darbuotojais, - užtikrino „Panevėžio balso“ vadovas. - Ateityje planuojame kolektyvą plėsti.“

Pasak E.Gudelio, gerą finansinę situaciją lėmė sėkmingas brolio sandėris: iš nuostolingai dirbusios bendrovės „Alro Media“ Darius Gudelis nusipirko tik prekinį ženklą ir leidybos teises, taigi skolų neperėmė.

„Stengiamės darbuotojams sudaryti geras darbo sąlygas, šiandien atvežėme naują įrangą. Turime tikslą ne tik patikti skaitytojams, bet ir pasirūpinti savo žmonėmis“, - patikino E.Gudelis. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių