Quantcast

Apklausa: populiariausia išlieka Socialdemokratų partija

Populiariausia partija Lietuvoje išlieka valdantieji socialdemokratai, gana smarkiai lenkiantys už jų likusius koalicijos partnerius ir opozicijoje esančius konservatorius, rodo penktadienį paskelbti apklausos rezultatai.

Tyrimo metu paklausus, už ką balsuotų rinkimuose į Seimą, jei jie vyktų artimiausią sekmadienį, 28,7 proc. respondentų pasirinko Socialdemokratų partiją.

Antroje vietoje atsidūrė Darbo partija, kurią vasarį žadėjo palaikyti 12,9 proc. apklausos dalyvių - tai 2,4 procentinio punkto mažiau nei sausį.

Po jų rikiuojasi opozicinė Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partija su 7,5 proc. reitingu, valdančioji partija „Tvarka ir teisingumas“, už kurią sakė ketinantys balsuoti 7 proc., ir Liberalų sąjūdis su 6,7 proc. respondentų parama.

Tyrimo duomenimis, socialdemokratų vadovas Algirdas Butkevičius yra aiškus lyderis tarp politikų, kuriuos gyventojai nori matyti premjero poste - jį tinkamiausiu šiai pozicijai laikė 36,6 proc. respondentų. Po jo likę „darbiečių“ lyderis Viktoras Uspaskichas ir konservatorių vadovas Andrius Kubilius sulaukė atitinkamai 6,6 ir 5,5 proc. tokios paramos.

Bendrovės „Spinter tyrimai“ apklausos duomenis skelbia naujienų portalas delfi.lt Vasario 18-26 dienomis buvo apklausti 1004 Lietuvos gyventojai nuo 18 iki 75 metų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

man populiariausia

man populiariausia  portretas
islieka p-ja DRASOS KELIAS ir Neringa Venckiene, jei nesuprantat kaip tikrinti populiaruma ,tai manau,kad uztenka apie kiekviena parasytuose straipsniuose ,suskaiciuoti komentaru skaiciu,tai prie Neringos driekiasi simtai komentaru,vadinasi ji idomiausia ,ar aisku,buduliai, na neneigiu,kad ir socialdemokratai neidomus,nes uzsiplese daug padaryti, geriau jau butu susijungia p-jos tvarka ir teisingumas su Drasos keliu,tai sekancius rinkimus tikrai laimetu, aisku ,ismetus visus uzkulisius,na bet .......

Pirmam

Pirmam portretas
Tau bambuke nesuvokiama, kad komentarus gali rašyti vienas ir tas pats asmuo.

komentarui -- PIRMAM

komentarui  --  PIRMAM portretas
tai tau bambuke kvadrate turetu buti aisku,kad tik tokie , kaip tu , ipareigoti gal ir turi laiko rasyti komentarus kelis kartus,o normalus raso tik karta ,ar aisku "protinguoli"???
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių