Quantcast

K.Prunskienės partijai dėmesį parodė D.Medvedevo parankinis

Šeštadienį netoli Vilniaus vykstančioje konferencijoje Lietuvos liaudies partijos (LLP) pirmosioms metinėms paminėti dalyvauja ir Rusijos prezidento Dmitrijaus Medvedevo administracijos atstovas Jevgenijus Umerenkovas.

Renginyje perskaitytas ir Rusijos Dūmos užsienio reikalų komiteto pirmininko Konstantino Kosačiovo sveikinimas.

Partijos pirmininkė Kazimira Prunskienė kreipdamasis į susirinkusiuosius pabrėžė, kad "dabartinėje Lietuvoje problemų pakankamai daug ir nelengvai sprendžiamų".

"Esama situacija šalyje akivaizdžiai rodo Vyriausybės nekompetenciją ir jos negebėjimą spręsti šalies ekonomikos, finansų ir socialines problemas. Todėl Lietuvos partijoms ir Seimo nariams būtina ryžtingiau susitelkti vieningai opozicijai prieš Lietuvą alinančią konservatorių valdomos koalicijos politiką ir demokratinėmis priemonėmis pasiekti, kad ši Vyriausybė kuo greičiau pasitrauktų, kad padėtis šalyje iš esmės keistųsi teigiama linkme", - sakė K.Prunskienė.

Jis taip pat dėstė, kad partija nepasidavė "konservatorių spaudimui ir jų išpuoliams, kaltinant mane ir visą partiją esant prorusiška".

"LLP pasisako už subalansuotą užsienio politiką, kuri turi būti išmintingai orientuota į nacionalinių interesų įgyvendinimą (...) Neieškokime priešų, o kartu su kaimyninių šalių partneriais kurkime savo krašto aplinkoje darną ir gerovę", - kvietė K.Prunskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių