Quantcast

Vokietijoje nudurtas gydytojas, jo asistentė – sužalota

  • Teksto dydis:

Pietvakarių Vokietijoje vienas gydytojas ketvirtadienį buvo nudurtas, o jo asistentė – sunkiai sužeista, pranešė policija.

Netoli sienos su Prancūzija esančio Ofenburgo miesto pareigūnai sakė, kad išpuolis buvo įvykdytas apie 8 val. 45 min. vietos (9 val. 45 min. Lietuvos) laiku. Praėjus kiek daugiau nei valandai mieste buvo sulaikytas vienas įtariamasis.

Jokios kitos informacijos apie įtariamąjį kol kas nebuvo pateikta, taip pat neaišku, dėl kokių motyvų buvo užpulti medikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Internetas

Internetas portretas
Iš interneto: Europos kultūros praturtinimas: pabėgėlis somalietis gimdymo namuose prievartavo gimdyvę italę, o du jauni arabai graibė senyvą vokietę... Tai tik du pavyzdžiai, iš begalinės daugybės, parodančių, kaip pabėgėliai „praturtina“ Europos kultūrą. Mes visi turime džiaugtis tuo... Sausio 2 dieną La stampa.it aprašė pabėgėlio iš Somalio nusikaltimą. 38 metų somalietis Ali Abdela gruodžio 31 dieną prasmuko į Šv. Eugenijaus ligoninę Romoje, pavogė žalius medicinos sesutės drabužius ir įsiveržė į 43 metų gimdyvės palatą, parvertė ją ant šono, o pats ėmė prieš ją masturbuotis. Išgirdę moters šauksmą, į palatą atbėgo gydytojos ir dvi medicinos seserys. Atvykusi policija areštavo nusikaltėlį. Jis kaltinamas seksualine prievarta sunkinančiomis aplinkybėmis ir vagyste. Vokietijos mieste Stadtallendorf (Hessen) sausio 2 dieną netoli prekybos centro du arabai ėmė graibyti už krūtų 75 metų vokietę. Kada moteris aktyviai pasipriešimo, arabai ją išvadino „Hitlerio motina“.

Andais

Andais portretas
andais skelbė, kad vadinamasis atbėgėlis / pabėgėlis užmušė gydytoją, mat jis, gydytojas, priėmė to vadinamojo atbėgėlio / pabėgėlio žmonos gimdymą... Kaip jis galėjo liestis prie jo žmonos? Kaip jis galėjo ją matyti be tų visų maišų? Durnumui ribų nėra....

gikas

gikas portretas
Kam dar "pabegeliu"?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių