Quantcast

Viduržemio jūroje iš septynių laivelių išgelbėta per 300 migrantų

  • Teksto dydis:

Ispanijos jūrų gelbėtojų tarnyba pranešė iš septynių laivelių išgelbėjusi 339 migrantus, kurie bandė perplaukti Viduržemio jūrą iš Maroko.

Tarnyba nurodė, kad migrantus trys jūrų gelbėtojų laivai nuplukdė į Ispanijos pietuose esantį Tarifos miestą, esantį kitoje Gibraltaro sąsiaurio pusėje priešais Maroką.

Migrantų laiveliai atskirai buvo perimti anksti trečiadienį. Viename jų buvo 34 migrantai iš Afrikos šalių, esančių į pietus nuo Sacharos, o kiti migrantai yra iš vadinamųjų Magribo šalių Afrikos šiaurės vakaruose.

Kasmet kontrabandininkų laiveliais į pavojingą kelionę Europos krantų link leidžiasi dešimtys tūkstančių migrantų iš Afrikos; tūkstančiai jų pakeliui nuskęsta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik kažkodėl

tik    kažkodėl portretas
tie ,,laiveliai,, pradeda skęsti , kai prie jų atsiranda gelbėtojai.......

baisiuosi tokia plitika

baisiuosi tokia plitika portretas
O kodėl tie nelegalai nenuplukdyti atgal į Maroką?Kiek dar juo vilks į ES?Jei gražintų atgal,nekiltų noras ir kitiems veržtis ir mažiau jų paskęstų,o dabar patys savo veiksmais skatina nelegalus.

,,,,,

,,,,, portretas
GAL BLOGAI NUSKAMBĖS, BET JEI MAŽIAU GELBĖTŲ, KELI LAIVELIAI PASKĘSTŲ, O ATVYKUSIUS SU VISU LAIVELIU ATGAL IŠSIŲSTŲ- MIGRANTŲ NEBELIKTŲ. KIEK ŽMONIŲ EUROPOJ IŠSIGELBĖTŲ NUO TERORISTŲ SPROGMENŲ.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių