Quantcast

Ukrainos ministras: V. Janukovyčius davė komandas jėga išvaikyti Maidano revoliuciją

  • Teksto dydis:

Ukrainos vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas pirmadienį pareiškė, kad šalies eksprezidentas Viktoras Janukovyčius per vadinamąją Maidano revoliuciją 2013-2014 metų žiemą davė komandas jėga išvaikyti mitinguotojus.

„Kai tapau ministru, daug bendravau su buvusiais ir esamais ministerijos darbuotojais, ir suprantu, kaip tokie mechanizmai veikia. Pats Viktoras Fiodorovičius (Janukovyčius) man, žinoma, šito nepranešė, bet aš žinau, kad tokias komandas jis davė“, – pareiškė Vidaus reikalų ministerijos vadovas Kijevo teisme, kur nagrinėjama valstybės išdavyste kaltinamo eksprezidento byla.

V. Janukovyčiaus advokatas Vitalijus Serdiukas liudyti iškviesto A. Avakovo paklausė, ar jis žino, kad eksprezidentas ir buvęs vidaus reikalų ministras Vitalijus Zacharčenka davė minėtas komandas.

A. Avakovas taip pat pažymėjo, kad tragiškiausi įvykiai Maidane nuo 2014-ųjų vasario 18 dienos įvyko dėl to, kad „V. Janukovyčius ir jo klika davė komandą kruvinai  išvaikyti Maidaną“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Anonimas

To Anonimas portretas
Yutubeje yra daug video apie Ukrainos Maidana , tai ten isgirsit ir pamatysit daug vaizdeliu, kas ka isdarinejo ir tada pagalvosi, kam tai buvo naudinga.Ziaurus buvo tas maidanas , o nuzudytieji , zuvusieji teilsisi ramybeje. Kad to daugiau nepasikartotu visi dori pasaulio zmones sakykim, stop visam blogiui , kuris vyksta siuo metu pasaulyje. Zmonijai reikalinga taika.

Anonimas

Anonimas portretas
Jankovicius jau pardavinejo ukraina kremliaus naciui.ir tikrai butu ukrainiecius kremliaus gaujos daugiau uzsmauge o apie eu tik filme butu mate.KIEK GAUJU RUSKIU BUVO ATVESTA IS RUSIJOS..O GARANTAS KREMLIUS DEL NUSIGINKLAVIMO PAEME IR ATREZE KRYMA IR DALI UKRAINOS .TIK SUTRUGDE DAUGIAU UKRAINOS PILIECIAI.

ne koks

ne koks portretas
kalti visi tik ne jis niekuo nesiskiria nuo musu isrinktuju
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių