Quantcast

Turkijoje per autobuso avariją nukentėjo mažiausiai 17 ukrainiečių turistų

  • Teksto dydis:

Turkijos vakaruose mažiausiai 17 žmonių nukentėjo per turistus iš Ukrainos vežusio autobuso avariją, pranešė pareigūnai ir žiniasklaida.

Iš pradžių Turkijos žiniasklaida nurodė, kad autobusu važiavo turistai iš Rusijos. Vėliau Rusijos ambasados Stambule atstovė Irina Kasimova pranešė, kad tarp nukentėjusiųjų Rusijos piliečių nėra ir kad autobusas vežė Ukrainos piliečius.

Turkijos žiniasklaidos pranešimuose sakoma, kad autobusas apvirto greitkelyje tarp Muhlos ir Denizli miestų. Autobusas, vežęs turistus iš Bodrumo kurorto į Pamukalę, pramušė atitvarą dešinėje kelio pusėje ir apvirto.

Ukrainos užsienio reikalų ministerijos Konsulinės tarnybos departamentas patvirtino, kad per avariją nukentėjo šalies piliečių, bet jų skaičiaus nepaskelbė.

„Eismo nelaimė Turkijoje. Nukentėję ukrainiečiai nuvežti į ligoninę. Ambasada, draudimo bendrovė ir kelionių agentūra teikia pagalbą“, – sakoma departamento „Twitter“ žinutėje.

Taip pat buvo sužeistas šios grupės gidas – Turkijos pilietis. Muhlos provincijos gubernatoriaus biuras nurodė, kad kritiškai sužeistų nėra ir kad visi nukentėjusieji buvo nuvežti į ligoninę Muhlos mieste.

Privačios naujienų agentūros „Dogan“ vaizdo reportaže iš įvykio vietos matėsi vingiuotame kelyje apvirtęs baltas autobusas. Į nelaimės vietą pasiųsta greitosios pagalbos medikų ir saugumo pareigūnų.

Šeštadienį Muhlos provincijoje per kitą avariją autobusui nulėkus nuo kalnų serpantino skardžio žuvo 24 Turkijos piliečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių