Quantcast

Per teroro ataką Toronte sužeista mažiausiai 15 žmonių

  • Teksto dydis:

Kanadoje per savadarbio sprogstamojo užtaiso sprogimą restorane, įsikūrusiame parduotuvių centre Toronto priemiestyje Misisogoje, buvo sužeista 15 žmonių, pranešė policija.

Pilo regiono policija nurodė, kad du įtariamieji susprogdino užtaisą ir pabėgo.

Greitosios medicinos pagalbos darbuotojas Joe Korstanje'as (Džo Korstandžas) sakė, kad trijų sužeistųjų būklė kritinė, o likę 12 nukentėjusiųjų patyrė nesunkius sužeidimus.

Sprogimas įvyko ketvirtadienį maždaug 22 val. 30 min. vietos laiku. Penktadienį aikštė, kurioje yra restoranas, dar buvo uždaryta.

Netoliese gyvenantis Andre Larrivee (Andrė Larivė) sakė žiūrėjęs televiziją ir išgirdęs garsų sprogimą.

„Jis buvo labai garsus“, – sakė vyras ir palygino garsą su neseniai statybvietėje netoliese įvykusiu elektros generatoriaus sprogimu.

Policija paprašė visuomenės pagalbos. Pilo regiono policijos pranešime socialiniame tinkle „Twitter“ vienas įtariamasis apibūdinamas kaip dvidešimt kelerių vyras, iki 1,83 m ūgio, kresnas, su tamsiai mėlynais džinsais, tamsiu sportiniu nertiniu ir beisbolo kepuraite šviesiai pilku snapeliu.

Nurodoma, kad antras įtariamasis yra kiek žemesnis, liesas, vilkėjo išblukusius mėlynus džinsus, tamsų sportinį nertinį, pilkus marškinėlius ir avėjo tamsios spalvos riedlentininko batelius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir čia tokie bastos...

Robis

Robis  portretas
Integracija
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių