Quantcast

Šveicarijoje suimtas motoriniu pjūklu žmones užpuolęs vyras

  • Teksto dydis:

Šveicarijos policija antradienį susekė ir suėmė vyrą, kaip manoma, atakavusį žmones motoriniu pjūklu viename biurų pastate ir sužeidusį kelis asmenis, pranešė vietos žiniasklaida.

Naujienų agentūra ATS nurodė, kad 51 metų Franzas Wrousis (Francas Vrusis) sulaikytas vėlai antradienį Talvilio miestelyje į pietus nuo Ciuricho.

F.Wrousis anksčiau buvo teistas ir, kaip pranešama, gyveno miške. Manoma, kad būtent jis pirmadienį įsiveržė į draudimo bendrovės CSS biurą šiauriniame Šafhauzeno mieste ir sužalojo du žmones, iš jų vieną - sunkiai.

Trys kiti žmones patyrė įvairių traumų per vėliau kilusią sumaištį, nurodė visuomeninis transliuotojas RTS.

F.Wrousis pabėgo iš įvykio vietos, bet vėliau užfiksuotas stebėjimo kamerų nešantis juodą maišą, kuriame manoma buvo motorinis pjūklas ir galbūt kitų ginklų, Šafhauzeno policiją cituoja tinklalapis „20Minuten“.

Šveicarijos policija buvo paskelbusi šio asmens tarptautinį arešto orderį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

......

...... portretas
Visame pasaulyje ekonominė krizė,žmonės praranda protą nežinodami kaip gyventi.Pasiima paskolas bankuose,netekus darbo eina iš proto.Niekas nekaltas,reikia išmokti gyventi iš tiek kiek turi.Turtuoliai irgi verke,neatneša turtai nei laimės ,nei sveikatos.Žmogus gyvenime turi turėti tai, kas reikalinga padoriam gyvenimui.Visa kitą nereikšminga,ateina laikas kaip nieko nebereikia.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių