Quantcast

Suomijoje pranešta apie nepilnamečių išžaginimus, dėl kurių įtariami užsieniečiai

  • Teksto dydis:

Suomijos Oulu mieste užfiksuoti nauji nepilnamečių išžaginimo atvejai, dėl kurių įtariami užsieniečiai. Tai pirmadienį pranešė tenykštė policijos valdyba.

Policijos duomenimis, vienai iš aukų dar nėra 16 metų, kita - jaunesnė kaip 18 metų amžiaus. Spėjamas nusikaltimas buvo įvykdytas praėjusį savaitgalį privačiame bute.

„Policija sulaikė vieną įtariamąjį. Tai - užsienietis, kuris turi leidimą nuolat gyventi Suomijoje ir kuris čia yra jau daug metų“, - sakė pareigūnai.

Anksčiau buvo pranešta apie devynis kitus išžaginimo atvejus Oulu mieste. Dėl jų taip pat įtariami migrantai. Dalis įtariamųjų turi Suomijos pilietybę, dalis - pabėgėlių statusą. Be to, dar vienas incidentas įvyko Helsinkyje.

Anksčiau šalies ministras pirmininkas Juha Sipila pareiškė, kad pabėgėlių priėmimo sistema turi padėti žmonėms, kuriems reikalinga pagalba, bet ne ginti nusikaltėlius. Savo ruožtu vidaus reikalų ministras Kai`us Mykkanenas pabrėžė, kad seksualinio pobūdžio nusikaltimai turi būti pagrindas atimti pilietybę. Ministras pridūrė, kad išžaginimais Oulu mieste įtariami atvykėliai iš Šiaurės Afrikos ir Artimųjų Rytų šalių - kaip tik iš ten atvažiuoja daugiausia prieglobsčio prašytojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Logiška

Logiška portretas
Ten kur viešnamiai ir prostitucija draudžiami ŽAGINAMOS moterys.....pasirinkit moterys kas jums labiau tinka. Protingos šalys žiuri į prostituciją toleruotinai...tada labiau saugios moterys ir mergaitės....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių