Quantcast

Suomijoje moteris peiliu subadęs užpuolikas – prieglobsčio prašytojas iš Maroko

  • Teksto dydis:

Vienas Didžiosios Britanijos pilietis yra tarp nukentėjusiųjų per mirtiną išpuolį pietiniame Turku mieste, kur buvo nudurti du žmonės, o dar aštuoni – sužeisti, šeštadienį pranešė policija.

Policija patikslino anksčiau paskelbtą informaciją, kad per penktadienio popietę įvykdytą išpuolį sužeisti du švedai – dabar skelbiama, kad vienas jų iš tikrųjų yra Britanijos pilietis.

„Ankstesnės žinutės pataisymas: vienas iš dviejų sužeistų Švedijos piliečių iš tiesų yra Jungtinės Karalystės pilietis“, – rašo Nacionalinis tyrimų biuras (NBI).

Daugiau informacijos apie nukentėjusio asmens tapatybę nepaskelbta.

Policija šeštadienį pažymėjo, kad abu per ataką judrioje turgavietėje žuvę žmonės yra moterys.

Per išpuolį sužeisti iš viso aštuoni žmonės: šešios moterys ir du vyrai.

Policija mano, kad įtariamasis – 18-metis Maroko pilietis, į Suomiją atvykęs 2016 metų pradžioje ir siekęs prieglobsčio šalyje – konkrečiai taikėsi į moteris.

„Manome, kad užpuolikas ypač taikėsi į moteris, o vyrai buvo sužeisti, kai mėgino jas apginti“, – sakė NBI vyresnioji pareigūnė Christa Granroth (Krista Granrot).

Tarp sužeistųjų esama Švedijos ir Italijos piliečių.

Suomijos policija šeštadienį paskelbė, kad vakar įvykdytas išpuolis tiriamas kaip teroro ataka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
juk Maroke nevyksta karas,tai kokio velnio Suomija įsileido tą snarglių?!Mes patys esam kalti,dabar iš viso pasaulio plaukia orda banditų.

padekokit jankiams ir frau Merkel

padekokit  jankiams  ir  frau  Merkel portretas
o zurnaliugos pasmerkit tuos kurie siuos islamistu zudikus juodasiknius ,- isvadins juodasikniais .......laikuj begant linkeviciaus ir grybauskaites suvezti babujinai ir lietuvoj prades sprogdint ir pjaut visus is eiles

ttt

ttt portretas
pabandykit kauno zoologijos sode atidaryti narvus,po valandos mieste auku bus zymiai daugiau nei suomijoje,galvot reikejo anksciau
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių