Quantcast

Rusijos opozicijos lyderis sulaikytas iki pirmadienio teismo

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Maskvoje vykusio nesankcionuoto daugiatūkstantinio mitingo organizatorius Aleksejus Navalnas liks sulaikytas iki pirmadienį paskirto teismo posėdžio, pranešė jo atstovė spaudai Kira Jarmyš.

„Paskirtas administracinis areštas iki teismo, teismas įvyks rytoj“, – agentūrai „Interfax“ sakė K.Jarmyš.

Policija A.Navalną sulaikė Majakovskio aikštėje apie 14 val. 30 min., einantį į mitingą ir nusivedė jį į furgoną, kurį užblokavo minia ir kažkiek laiko neleido išvažiuoti.

A.Navalną nugabenus į policijos nuovadą, buvo surašytas protokolas dėl administracinių pažeidimų, organizuojant susirinkimą, mitingus, demonstracijas ar piketus. Atitinkamo administracinio kodekso straipsnio užtraukiama bausmė – bauda nuo 1000 rublių iki administracinio arešto iki 15 parų.

Tūkstančiai žmonių Maskvoje ir kai kuriuose kituose Rusijos miestuose sekmadienį dalyvavo A.Navalno raginimu visoje šalyje surengtuose protestuose prieš korupciją. Daugelyje miestų mitingai nebuvo sankcionuoti, todėl kai kurie protestų dalyviai buvo sulaikyti policijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Maskvoje gyvena apie 15 milijonų, atėjo keli šimtai , visai kaip Lietuvoje su paleckioku. Tiesa, to navalno reitingai ir yra ,kaip paleckioko :)

palangiske

palangiske portretas
Saunuoliai zmones! Pagaliau nebeapsikente! Ziurekit per Dozd kanala arba youtube galima matyti, nes informacija blokuoja.

Tra la la

Tra la la portretas
Troliukai, neverkit, tenai net cyptelt negalėtute, o dėdė Landsbergis jums geras ir jūs tai žinote.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių