Quantcast

Prie Tuniso krantų ištraukta 11 nuskendusių migrantų

  • Teksto dydis:

Prie pietinių Tuniso krantų pradėjus skęsti migrantų laivui, buvo išgelbėti 67 žmonės ir ištraukta 11 skenduolių, sekmadienį pranešė Vidaus reikalų ministerija.

Tarp išgelbėtųjų yra „tunisiečių ir užsieniečių“, sakoma pranešime. Migrantai plaukė žvejybiniu laivu, kuris ėmė skęsti prie Sfakso provincijos krantų.

Tuniso nacionalinė gvardija ir karinio jūrų laivyno daliniai laivą surado maždaug 30 km nuo kranto, apie vidurnaktį gavę nelaimės signalą.

Ministerija nurodė, kad paieškos operacijos, kuriose dalyvauja kariškių lėktuvai ir narai, tęsiasi.

Tunisiečiai ir kiti migrantai reguliariai bando kirsti Viduržemio jūrą ir pasiekti Europą, kur tikisi rasti geresnį gyvenimą.

Spalio mėnesį susidūrus migrantų valčiai ir Tuniso kariškių laivui žuvo mažiausiai 44 žmonės.


Šiame straipsnyje: migrantaimigrantų krizė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Robis

Robis  portretas
Atvyko rinkti braškių i Lietuvą

o

o portretas
kas /gelbeja/ sinepilnaverti asociala zadedami europos /roju/ tai u. spec. t. su tu saliu samdomais suteneriais kurie uz pinigus juos gabena samoningai prakiurdytom valtim i pazadetaja zeme kurioje jei pasiekia nuo issekimo ir ligu mirsta taip masonai mazina zmoniu skaiciu o europa nuo pazadeto /gerumo/ ivaryta i kampa is kurio jau britai /nusimuilino/ liko tik kitiems ta pati padaryti kol masonai jav ir mosad pagalba neuzvalde visu planetos tautu rasdami pasiteisinima terorizme kuri jie patys ir skatina ir tai akivaizdu; jau dau;geliui.......

Algis

Algis portretas
O kam jiems dirbti jei gali nedirbdami gerai gyventi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių