Quantcast

Pasieniečiai išgelbėjo 2,3 tūkst. iš Libijos į Italiją plaukusių migrantų

  • Teksto dydis:

Maždaug 2,3 tūkst. į Italiją Viduržemio jūra bandžiusių vykti migrantų ketvirtadienį buvo išgelbėti netoli Libijos krantų, pranešė italų pasieniečiai.

Anot jų, šie migrantai vyko dešimčia medinių ir dvylika guminių valčių.

„Maždaug 2300 migrantų šiandien buvo išgelbėti Viduržemio jūroje“, - rašoma pranešime.

Šiemet maždaug 46 tūkst. migrantų pasiekė Italijos krantus. Lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, jų skaičius išaugo trečdaliu, teigia italų Vidaus reikalų ministerija.

Tarptautinė migracijos organizacija nurodo, kad šiemet nuskendo 1229 Italiją bandžiusių pasiekti asmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vabalas,

vabalas, portretas
,,nėra tos dienos europos sąjungos susivienijimo šalių kad tokie mastai kas diena plauktu bėgtu iš savo namu jūromis ,kur matyta italija jau perpildyta vokietija perpildyta kur matytas tas blogis ,juk teršia ir neskaito kad yra ten ir gyventoju skaičius ir pinigu biūdžetas savo žmonių rodikliams o čia tau milijuonai tukstančiai bėga jaunu nieko nemato o leidžia kontrobandoms veikti, bėgliais užsiimti negali absurdas gyventu dirbtu rupintusi savo šalies ekonomikos kelimo kur kas tos fokusus kurti pradėjo be galo, kiekvienoj šali turi būti savo įstatymas ir leidimas bėgikams leistas arba drudžiamas mano nuomone blogiui kelia neleisti joti ant sprando, vyti lauk o jeigu jau negalima susitaikyti taip aukščiau visko sutvarkyti visa šita dėme ,laikas jau atėjo ,,, gražinti namo bastą,,

...

... portretas
O kam juos gelbėt, ar ne patys išplaukė nuotykių ieškot, te juos gelbėja tie kurie juos į tas valtis susodino.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių