Quantcast

Paaiškėjo kraupi tiesa: dingęs septynmetis žuvo per ataką Ispanijoje

  • Teksto dydis:

Septynmetis Britanijos ir Australijos pilietis, apie kurio dingimą pranešė senelis, žuvo per ketvirtadienio ataką Barselonoje, sekmadienį pranešė pareigūnas iš Katalonijos gelbėjimo tarnybų.

Julianas Cadmanas (Džulianas Kadmanas) yra tarp 14 žmonių, žuvusių per dvi Ispanijoje įvykdytas atakas.

Berniukas žuvo per išpuolį Barselonoje ketvirtadienį. Iškart nebuvo aišku, kas jam atsitiko, nes, kaip pranešama, per teroristų ataką jis atsiskyrė nuo savo motinos. Ji buvo smarkiai sužalota, kai autobusiukas įsirėžė į turistus judrioje gatvėje, ir pateko į ligoninę.  Tada pradėta ieškoti jos vaiko.

Moteris su sūnumi buvo atvykusi į Barseloną dalyvauti artimųjų vestuvėse, rašo britų žiniasklaida.

Tuo metu Italija ragina Europos ir Šiaurės Afrikos žvalgybos agentūras labiau bendradarbiauti ir dalytis informacija apie galimas terorizmo grėsmes. Italijos užsienio reikalų ministras Angelino Alfano (Andželinas Alfanas) tai sakė sekmadienį Barselonos La Ramblos gatvėje pagerbdamas įtariamų islamo ekstremistų atakos aukas. Mikroautobusui La Rambloje lekiant per žmonių minią, žuvo 13 žmonių, tarp jų – trys italai.

A.Alfano pažymėjo, kad Italija iki šiol išvengė tokių atakų kaip Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje ir Ispanijoje. Tai jis aiškino „nepaprastu“ žvalgybos darbu, kuriuo Italija nori dalytis atitinkamame koordinuojamame Viduržemio jūros tinkle.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Vargšas vaikelis..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių