Quantcast

Nuskendus migrantus gabenusiam laivui dingo daugiau nei 100 žmonių

  • Teksto dydis:

Prie vakarinių Libijos krantų nuskendus migrantus gabenusiam laivui, be žinios dingo daugiau nei 100 žmonių, ketvirtadienį pranešė Libijos karinis jūrų laivynas.

Gelbėtojai trečiadienį išgelbėjo mažiausiai septynis laivo katastrofą išgyvenusius pabėgėlius, kurie išbuvo jūroje tris dienas, sakė laivyno atstovas Ayubas Kassemas (Ajubas Kasemas), kuris smulkesnės informacijos nepateikė.

Laivas nuskendo netoli Sabratos, daugybę nelegalių migrantų sutraukiančio uosto, iš kurio jie išvyksta į Europą ir kuriame nuo sekmadienio vyksta žiaurūs susirėmimai tarp konkuruojančių ginkluotų grupuočių.

Praėjusią savaitę Libijos pakrantės apsaugos darbuotojai išgelbėjo daugiau nei 3 tūkst. migrantų, bandžiusių per Viduržemio jūra pasiekti Europą, o Italijos pareigūnai – dar 2 tūkst.

Šis per vieną savaitę prie Libijos išgelbėtų migrantų skaičius yra didžiausias nuo liepos vidurio, kai migrantų srautas gerokai atslūgo.

Nors į pavojingą kelionę Viduržemio jūra besileidžiančių migrantų pastaraisiais mėnesiais sumažėjo, gelbėtojai sako, kad migrantų judėjimas vis dar yra didelis.


Šiame straipsnyje: LibijamigrantaiSabrata

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
... o Merkel - 'širdies' skausmas.

Katinas

Katinas  portretas
Labai geros naujienos dziugauja zuvys

Petras

Petras  portretas
Niekam tienigeriai europoj nereikalingi,jie kaip kokie parazitai,erkes,islaikomi is dirbanciu europieciu pinigu,o patys ne tik kad nedirba,bet dar ir visokius sprogdinimus surengia,zudydami juos priemusius europiecius... Paziurekit,kas pietu afrikos respublikoje dabar dedasi,-kol baltieji valde,viskas buvo aukstam lygmeny,bet negram atrode,kad tai visiska neteisybe,ir situacija radikaliai pasikeite.tas pats bus ir su europa,kai muslimu ir visokiu nigeriu prisiveis,balti zmones tures jiems vergauti,o tie reks,kad jiems blogai ir blogai...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių