Quantcast

Netoli Libijos krantų išgelbėti 255 migrantai

  • Teksto dydis:

Netoli Libijos krantų Viduržemio jūroje per naktį išgelbėti 255 migrantai, antradienį pranešė Italijos pakrančių apsaugos tarnyba.

Nevyriausybinė orgnanizacija „Proactiva Open“ išgelbėjo 134 guminėje valtyje buvusius žmones. Jie buvo perkelti į gelbėjimo laivą „Aquarius“, kuris yra valdomas kitos nevyriausybinės organizacijos „SOS Mediterranee“. Vėliau migrantai buvo išsiųsti į Siciliją.

Dar 121 žmogų iš dviejų valčių išgelbėjo karinis laivas, dalyvaujantis tarptautinėje kovos su kontrabanda misija „Sophia“.

Anot Italijos laikraščio „La Repubblica“, kontrabandininkai pastaruoju metu suprastėjus orams sumažino migrantų persikėlimo Viduržemio jūra kainą iki 400 eurų žmogui.

Per kalėdinį kreipimąsi popiežius Pranciškus paragino žmones nepamiršti migrantų padėties, nes jie buvo „išvaryti iš savo žemių“ dėl tų žemių lyderių pasiryžimo pralieti nekaltą kraują.


Šiame straipsnyje: migrantaimigrantų krizė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Bokis

Bokis portretas
Greit keltu linija atidarys: Afrika-Sicilija, nebereikes masonu mafijai pirkti pripuciamus plaustus. Kada baigsis Europos uztvindymas juodaodziais musulmonais?!

...

... portretas
"Netoli Libijos krantų išgelbėti 255 migrantai" - tai jie atgal buvo nuplukdyti? Nes kitaip... - jaučias suderintas BIZNIS tuos migrantus tiesiai iš Libijos pasiimt.

saulius

saulius portretas
Tegul tuos kvailius patrijotizmo mokina gal nebebeks is savo griuvancios isvaduotos libijos,tiesa lietuvoje tas patire visiska fiasko
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių