Quantcast

Moldovos sostinėje per sprogimą parduotuvėje žuvo du žmonės

  • Teksto dydis:

Moldovos sostinės Kišiniovo centre du žmonės antradienį žuvo, o dar du buvo sužeisti pirkėjui detonavus granatą vienoje maisto prekių parduotuvėje, pranešė policija.

"Pagal preliminarią informaciją, tarp vieno pirkėjo ir pardavėjos kilo ginčas. Moteris atsisakė jam duoti alkoholinių gėrimų be užmokesčio. Eidamas iš parduotuvės vyras detonavo granatą tarpduryje. Žuvo jis, taip pat vienas šalia parduotuvės buvęs žmogus. Du parduotuvėje buvę žmonės buvo sužeisti", - nurodė Kišiniovo policijos spaudos tarnyba.

Kaip pranešama, incidentas įvyko 11 val. 8 min. vietos (ir Lietuvos) laiku nedidelėje krautuvėje priešais Kišiniovo centrines kapines.

Vėliau nacionalinės policijos Generalinio inspektorato viršininkas Aleksander'as Pinzaris (Aleksandras Pinzaris) patikslino, kad granatą detonavo ne kartą teistas 1968 metais gimęs vyras, mėginęs pavogti cigarečių.

Pasak pareigūno, vyras granatą į parduotuvę įsinešė krepšyje arba kišenėje.

"Jis paėmė 10 cigarečių pakelių ir mėgino išeiti, nesumokėjęs už pirkinį. Pardavėja neleido jam išsinešti cigarečių. Eidamas iš parduotuvės jis numetė granatą, sprogusią prie durų", - pridūrė A. Pinzaris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių