Quantcast

Maskvoje susidūrė traukiniai, medikų prireikė dešimtims žmonių

  • Teksto dydis:

Maskvos vakarinėje dalyje Smolensko krypties priemiestiniam traukiniui susidūrus su tolimojo susisiekimo traukiniu, medikų pagalbos prašė apie 50 žmonių, 12 jų hospitalizuota, pranešė sekmadienį pareigūnai, pranešė Rusijos pareigūnai.

Pasak Rusijos nepaprastųjų situacijų ministro Vladimiro Pučkovo, „hospitalizuota 12 žmonių, iš jų šešių būklė yra sunki“.

Nelaimė įvyko 22 val. 16 min. šeštadienį, kai priemiestinio traukinio mašinistas staiga sustabdė traukinį, kad nesužalotų skersai bėgių bėgančio vyro. Vėliau buvo nustatyta, kad jis buvo girtas.

Sustabdytas traukinys ėmė riedėti atgal nuokalne ir trenkėsi į keleivinį traukinį „Maskva-Brestas“, sustojusį ant tų pačių bėgių.

Nuo smūgio dalis traukinio nuvažiavo nuo bėgių.

V. Pučkovas sakė, kad nelaimės vietą tvarko dagiau kaip 200 darbininkų. Eismas buvo atkurtas sekmadienio rytą nuo 5 val. 46 min.

Baltarusijos užsienio reikalų ministerija nurodė, kad tarp sužeistųjų yra du šios šalies piliečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai tokia rassijos ateitis

tai tokia rassijos ateitis portretas
traukiniai atgal rieda,o girtas mašinistas kažkodėl to nesustabdo.

Nu netikiu,kad dėl girtuoklio staiga stabdė

Nu netikiu,kad dėl girtuoklio staiga stabdė portretas
juk traukinio masė su visais vagonais gali būt ir 1000 tonų.Beviltiška stabdyti,net jei dar 300 metrų liko. Vėl lūžtanti,gendanti nekokybiška,prastai prižiūrima technika ir tiek.Šiaip keista-iki Mėnulio sugeba nuskristi,o žiguliukų ir okų,ladų....nėkaip kokybiškų nepadaro.Toks jau jų mentalitetas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių