Quantcast

Kilus panikai Italijos naktiniame klube, žuvo 6 žmonės, dar 100 sužeista

  • Teksto dydis:

Kilus panikai Italijos naktiniame klube, žuvo 6 žmonės, o daugiau nei 100 buvo sužeisti, iš kurių 12 - sunkiai, šalies pareigūnus cituoja BBC.

Penkios aukos buvo paaugliai nuo 14 iki 16 metų amžiaus. Šeštoji auka - 39-erių moteris, kuri klube lankėsi kartu su dukra.

Nelaimė įvyko apie vidurnaktį naktiniame klube Korinaldo miestelyje, netoli Ankonos pajūrio kurorto Italijos rytuose.

Nelaimės metu „Lanterna Azzura“ klube vyko naują albumą pristačiusio garsaus italų reperio Sfera Ebbasta koncertas. Remiantis kai kuriais pranešimais, klubo lankytojai galėjo pradėti paniškai bėgti ir stumdytis, kai patalpose buvo papurkšta pipirinių dujų. Esą koncertas dar net nebuvo prasidėjęs, kai pasklido „aitrus kvapas“, ir minios pramogautojų stumdydamiesi leidosi bėgti avarinių išėjimų link.

Skaičiuojama, kad klube tuo metu galėjo būti iki 1 tūkst. žmonių. Nelaimė įvyko, kai spūsties neatlaikė apsauginiai užtvarai ir bėgantys klubo lankytojai pargriuvo ant žemės.

Pasak Italijos vidaus reikalų ministro Mattero Salvinio, bus aiškinamasi, ar perpildymas nebuvo viena iš nelaimės priežasčių, nes klubas talpina tik iki 900 žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių