Quantcast

Kerčės sąsiauryje sulaikyti ukrainiečių jūrininkai perkelti į Maskvą

  • Teksto dydis:

Per Kerčės sąsiauryje kilusią konfrontaciją Rusijos sulaikyti ukrainiečių jūrininkai buvo perkelti iš Rusijos aneksuoto Krymo pusiasalio į Maskvą, naujienų agentūrai AFP ketvirtadienį pranešė dviejų areštuotųjų advokatai.

Krymo teismai šią savaitę leido dviem mėnesiams suimti 24 ukrainiečių jūrininkus, nepaisant tarptautinės bendruomenės raginimų juos paleisti.

„Jie yra pervežami į Maskvos Lefortovo kalėjimą“, – nurodė vienas iš  jūrininkus ginančių advokatų Džemilis Temiševas.

Pasak jo,  jam ir dar keliems teisininkams nebuvo leista pasimatyti su jūrininkais areštinėje pagrindiniame Krymo mieste Simferopolyje, kur jie buvo atvežti anksčiau šią savaitę.

Kita advokatė Eminė Avamiljeva informavo, kad ukrainiečiai į Maskvą buvo „išgabenti lėktuvu“.

Advokatai nežino, ar perkelti visi, ar tik dalis sulaikytų ukrainiečių.

Ukrainiečių jūrininkai sulaikyti nuo sekmadienio, kai Kerčės sąsiauryje rusų pasieniečiai apšaudė, taranavo ir užėmė tris ukrainiečių laivus.

Jų sulaikymą Kijevas laiko „neteisėtu“. Tuo metu Rusija ignoruoja raginimus juos paleisti.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas tvirtina, kad Rusijos pajėgos turėjo teisę užimti laivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
teisingai tegul dziaugiasi kad sedes o nepaskandino ukraina kalta ji viska zinojo ir jos siunte mirciai Porosenkai tai naudinga jam zmones nulis o jurininkai turi sedeti teisingai

Doris Carter

Doris Carter portretas
Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: dr.camalahivadscure@yahoo.com.

Kauniokas

Kauniokas portretas
Reikėjo šiknas gerai iškaršti haholam! Ahrinėli lopai plaukioja kur sugalvoja. Haholas tai diagnozė!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių