Quantcast

JAV generolas: Rusija galbūt remia Talibaną, kovojantį su NATO Afganistane

  • Teksto dydis:

Gali būti, kad Rusija remia Talibaną, kovojantį su JAV ir NATO pajėgomis Afganistane, pareiškė ketvirtadienį aukštą postą užimantis JAV generolas.

Generolas Curtis Scaparrotti (Kertisas Skaparotis), vyriausiasis NATO pajėgų Europoje vadas, vadovaujantis ir JAV kariniam štabui Europoje, įstatymų leidėjams sakė pastebėjęs Rusijos įtakos didėjimą ir plitimą daugelyje regionų, taip pat ir Afganistane.

„Aš pastebėjau Rusijos įtaką pastaruoju metu, padidėjusią įtaką bendradarbiavimo prasme ir galbūt net tiekimo Talibanui srityje“, – sakė jis ketvirtadienį Senato ginkluotųjų tarnybų komitetui

Tuo tarpu Rusijos Užsienio reikalų ministerija kovo mėnesį pareiškė, kad Maskva palaiko ryšius su talibais Afganistane siekdama užtikrinti Rusijos piliečių saugumą, taip pat, norėdama paskatinti šį judėjimą prisidėti prie dialogo dėl susitaikymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
ANONIME. Koks tu gautas

Anonimas

Anonimas portretas
cha Jenerole -- GALI BUTI -- ir Ozys piena duoda ....pamelzk ir paragauk ..veliau pasakysi ar tikrai piemas ar myzalai.buvo ...ir kur tie jankiai tokius ablauchus surine y ta savo vojska ?

Algis

Algis portretas
A-ha! Paskutinis tsunamis Japonijoje- taip pat Rusijos ispuolis. Gaisrai Cileje, tornadai Amerikoje - Putinas.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių