Quantcast

Išpuolis Tenesio bažnyčioje: nužudyta moteris, dar šeši sužeisti

  • Teksto dydis:

Tenesio valstijoje netoli Našvilio kaukėtas užpuolikas sekmadienį prie vienos bažnyčios nužudė moterį, pašovė dar šešis žmones ir trenkė pistoletu maldos namų prižiūrėtojui, po to nukreipė ginklą į save, pranešė policija.

Per incidentą prie Kristaus Bažnyčios religinės bendruomenės Berneto koplyčios Antioko miestelyje 26 metų vyras šovė į save po akistatos su šių maldos namų prižiūrėtoju ir buvo hospitalizuotas. Manoma, kad jo gyvybei pavojus negresia, žurnalistams sakė policijos atstovas Donas Aaronas (Donas Aronas).

Policija nurodė, kad afroamerikietis užpuolikas buvo užsimaukšlinęs slidininko kaukę. Jis privažiavo prie bažnyčios mėlynu visureigiu, kai tikintieji ėjo po sekmadieninių pamaldų, ir automobilių stovėjimo aikštelėje šovė vieną moterį. Pastaroji vėliau mirė nuo sužalojimų.

Tuomet užpuolikas įžengė į bažnyčią, kur tebebuvo apie 50 žmonių, pradėjo šaudyti ir sužeidė dar šešis žmones, sakė D. Aaronas.

Išgirdęs šūvius, bažnyčios prižiūrėtojas pribėgo prie šaulio ir mėgino jį sutramdyti. Užpuolikas trenkė jam pistoletu per galvą.

Sukruvintas prižiūrėtojas išėjo į lauką, iš savo automobilio pasiėmė ginklą, kuriam turėjo leidimą, ir grįžo į bažnyčią, pasakojo policijos atstovas.

„Pasak jo, būtent tada užpuolikas šovė į save“, – sakė D. Aaronas.

Atvykus policijai šaulio mašinos variklis tebeveikė.

„Atrodo, jis nesitikėjo, kad toks drąsus žmogus kaip šis bažnyčios prižiūrėtojas pradės kovą ir pasipriešins“, – pažymėjo D. Aaronas.

„Šis ponas, bažnyčios prižiūrėtojas – nepaprastai drąsus asmuo“, – pridūrė policijos atstovas.

D. Aaronas sakė nežinantis, ar užpuoliką ir žmones bažnyčioje sieja koks nors ryšys. Užpuoliko tapatybė nustatyta, bet policija jos dar neatskleidė.

Našvilio ugniagesių departamentas nurodė, kad dauguma sužeistųjų per šaudymą yra vyresni kaip 60 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių