Quantcast

Įsirėžus į sunkvežimį sužeista garsi Vokietijos politikė

  • Teksto dydis:

Garsi Vokietijos kanclerės Angelos Merkel krikščionių demokratų partijos narė buvo sužeista per eismo įvykį, ketvirtadienį pranešė naujienų agentūra DPA.

Pranešime cituojama policijos informacija, kad Saro krašto gubernatorė Annegret Kramp-Karrenbauer (Anegret Kramp-Karenbauer) buvo sužeista jos tarnybiniam automobiliui maždaug 4 val. 30 min. vietos (5 val. 30 min. Lietuvos) laiku įsirėžus į sunkvežimį greitkelyje į Berlyną.

A. Kramp-Karrenbauer, jos vairuotojas ir du asmens sargybiniai buvo išvežti į ligoninę Potsdame.

Saro krašto vyriausybės atstovė Anne Funk (Anė Funk) sakė, kad A. Kramp-Karrenbauer per avariją tik lengvai nukentėjo. Policija nurodė, kad kiti trys žmonės irgi nepatyrė sunkių traumų.

Annegret Kramp-Karrenbauer/ Scanpix nuotr.

A. Kramp-Karrenbauer priklauso A. Merkel komandai, kuri Berlyne derasi su socialdemokratais dėl potencialios koalicinės vyriausybės.

Ketvirtadienį eidama į derybas A. Merkel savo trumpame pareiškime žurnalistams avarijos nepaminėjo.

55 metų politikė buvo grįžusi į Saro krašto sostinę Sarbriukeną netoli sienos su Prancūzija. Ten ji trečiadienio vakarą dalyvavo viename Naujųjų metų priėmime.

Vėlai vakare skrydžio į Berlyną nebuvo, todėl A. Kramp-Karrenbauer nusprendė į Berlyną, esantį maždaug už 700 km, grįžti automobiliu.

Avarijos priežastis kol kas nėra žinoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm..

Hmm.. portretas
panašiį vyrą.Toks kontingentas kurio pas mus pilna vsd ir daukantynė

Pavarotti

Pavarotti portretas
Ale chebra šūdmaliais tampate. Kodėl įdėjote Merkel nuotrauką? Paspaudimus renkate?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių