Quantcast

Incidentas Amerikoje perša mintį: nepalikite fejerverkų automobilyje

  • Teksto dydis:

Hjustone, Teksaso valstijoje, Naujųjų metų vakarą automobilyje užsidegė 600 fejerverkų, kai kažkieno netoliese uždegtas vienas tokių pataikė į pravirą automobilio bagažinę.

Užsienio spauda rašo, kad Huraras Hassanas fejerverkus nusipirko Naujųjų metų sutikimui ir paliko savo „Dodge Charger“ automobilyje, kuris stovėjo aikštelėje. Joje žmonės susirinko prieš pat vidurnaktį ir ruošėsi leisti fejerverkus.

Jis teigė, kad labiausiai išsigando todėl, kad jo mergina tuo metu sėdėjo automobilyje. Laimė, mergina spėjo išbėgti, o reginį stebėjusi tūkstantinė minia taip pat nenukentėjo.

Automobilyje kilo gaisras, todėl vienas iš žmonių pabandė bagažinę uždaryti ir jį sustabdyti, bet vos tik ją atidarius vėl pasipylė fejerverkų ugnies lavina.

H. Hassanas teigė, kad automobiliui reikės rimto remonto, tačiau dėl to jis per daug nesikremta ir stengiasi išlikti pozityvus. „Kitais metais irgi pirksiu fejerverkus, tačiau paliksiu bagažinę uždarytą“, – sakė vyras.

Jonathanas Garza, vienas iš įvykio liudininkų, viską nufilmavo ir įrašu pasidalijo socialiniuose tinkluose. Šis vaizdo įrašas sulaukė kone milijono peržiūrų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių