Quantcast

Estijoje žuvo iš kelto iškritęs vyras

  • Teksto dydis:

Vyras, penktadienio priešpietę iškritęs arba iššokęs iš kelto, plaukusio iš Estijos vakarinio Virtsu uosto į Saremos salą, vakare buvo rastas negyvas.

24 metų vyro kūnas buvo rastas jūros dugne netoli Kuivastu uosto prieplaukos, o jo mirties aplinkybes aiškinsis teismo medicinos tyrėjai, penktadienį vakare naujienų agentūrai BNS sakė policijos ir sienos apsaugos departamento atstovas spaudai. Savanoriškosios jūrų gelbėtojų tarnybos narai žuvusiojo kūną į Muhu uostą atgabeno 18 val. vietos (ir Lietuvos) laiku.

Estijos pakrančių apsaugos centras po vidurdienio gavo pranešimą, kad iš Virtsu į Kuivastu plaukusio kelto „Toll“ keleivis iššoko arba iškrito už borto. Apie vyro dingimą informavo vienas tuo pačiu laivu plaukęs jo pažįstamas. Patikrinus kelto vaizdo kamerų įrašus nustatyta, kad 10 val. 39 min. vyras, buvęs pasivaikščiojimų denyje, iššoko arba nukrito į vandenį.

Į įvykio vietą buvo pasiųsti savanoriai gelbėtojai iš Muhu ir jūrų gelbėtojų patrulis iš Kuresarės. Paieškose taip pat dalyvavo policijos ir sienos apsaugos departamento lėktuvas.


Šiame straipsnyje: estasnuskendoiškrito iš kelto

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Psich.grifai vandens bijo?..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių