Quantcast

Dėl teroro atakos Londone suimti keli įtariamieji

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos policija pirmadienį per du auštant surengtus reidus suėmė kelis įtariamuosius, siejamus su septynias gyvybes nusinešusia šeštadienio vakarą Londone surengta ataka, už kurią atsakomybę prisiėmė džihadistų judėjimas „Islamo valstybė“ (IS).

„Maždaug 4 val. 15 min. (vietos, 6 val. 15 min. Lietuvos laiku) pareigūnai iš kovos su terorizmu būrio, tiriantys Londono tilto teroro ataką, patikrino dar du adresus: vieną Niuame, o kitą – Barkinge. Buvo sulaikyti keli žmonės. Jie šiuo metu apklausiami“, – sakoma policijos pranešime.

Per anksčiau surengtus reidus Londono Barkingo priemiestyje, kuriame gyvena įvairių tautybių žmonės, policija suėmė dvylika 19-60 metų asmenų, iš kurių penki buvo vyrai. Krata dviejuose to rajono namuose buvo surengta praėjus kelioms valandoms po šeštadienio vakaro atakos.

Vėliau buvo paleistas vienas 55-erių metų vyriškis.

Per šeštadienio vakaro išpuolį Londone trys vyrai mikroautobusu rėžėsi į pėsčiuosius ant Londono tilto, o vėliau ėmė peiliais badyti žmones netoliese esančiame Boro turgaus rajone, kuriame įsikūrę daug barų ir restoranų.

Pirmadienio vakarą ant Tauerio tilto bus pagerbtos išpuolio aukos.


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių