Quantcast

Milžiniškas triušis neatlaikė skrydžio lėktuvu

  • Teksto dydis:

Aviakompanija „United Airlines“ tiria pranešimą apie transatlantinio skrydžio metu nugaišusį milžinišką triušį.

Šio įvykio sukrėsta britė triušių veisėja Annette Edwards (Anet Edvards) iš vidurio Anglijos Vusteršyro grafystės telefonu naujienų agentūrai AP sakė, kad 10 mėnesių amžiaus Saimono, beveik metro ilgio triušio, būklę veterinarai patikrino prieš pat skrydį iš Londono Hitrou (Heathrow) oro uosto į Čikagos O'Hare'o (Oharo) oro uostą. Moteris sakė, kad triušį Saimoną įsigijo vienos garsenybės, bet nenurodė jos tapatybės.

„Saimonui buvo atlikta veterinarinė apžiūra prieš pat įkeliant į lėktuvą, – sakė ji. – Jis buvo sveikas kaip ridikas.“

Oro linijos savo ruožtu savo pranešime sakė, kad jas „nuliūdino“ tokios naujienos. „United Airlines“ atstovai susisiekė su A. Edwards ir pasiūlė savo pagalbą.

(Vaizdo įraše – nugaišusio triušio tėvas Darius, kuris yra tituluojamas didžiausiu triušiu pasaulyje)

„Visų su mumis keliaujančių gyvūnų saugumas ir gerovė „United Airlines“ ir mūsų „PetSafe“ komandai yra ypač svarbūs“, – pabrėžė oro bendrovė.

A. Edwards sakė, kad avialinijų atstovai tikrina stebėjimo kamerų įrašus ir siekia nustatyti, kas galėjo atsitikti triušiui. „United Airlines“ atsisakė plačiau pakomentuoti šią situaciją.

Tai jau ne pirmas skandalas, sukrėtęs JAV oro bendrovę „United Airlines“. Anksčiau šį mėnesį internete žaibiškai išplito keleivių nufilmuoti vaizdo įrašai, kuriuose matoma, kaip vienas keleivis prievarta išvelkamas iš lėktuvo sukruvintu veidu.

69-erių metų Davidas Dao (Deividas Dao) iš Kentukio atsisakė būti „išmestas“, kai į reisą Čikagon buvo parduota daugiau bilietų negu lėktuve buvo vietų. Vėliau oro linijų vadovas atsiprašė dėl šio incidento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių