Quantcast

Dangų nudažęs sprogimas pakurstė pokštus apie ateivių invaziją

  • Teksto dydis:

Niujorko elektrinėje ketvirtadienio vakarą sprogus generatoriui dangų virš šio didmiesčio nušvietė pulsuojanti žydros spalvos pašvaistė, o dėl incidento sutriko elektros energijos tiekimas, buvo atšaukta virtinė skrydžių, o per socialinius tinklus nusirito pokštų apie ateivių invaziją banga.

Bendrovės „Consolidated Edison“ elektrinėje Kvinse nugriaudėjęs sprogimas sukėlė gaisrą, kuris buvo greitai užgesintas. Laimei, žmonės per jį nenukentėjo.

Sprogimas įspūdingai nušvietė vakaro dangų virš miesto, ir šis reginys išprovokavo komentarų bangą internete.

Sprogimas paveikė metropoliteno eismą tame rajone ir trumpam nutraukė LaGuardios (LaGvardijos) oro uosto darbą, nes nutrūko elektros tiekimas.

Niujorko valstijos gubernatorius Andrew Cuomo (Endrius Kuomas) informavo, kad pastotėje prie Rytų upės, netoli Raikerso salos kalėjimo komplekso, įvyko „rimta avarija“. Šią pastotę nuo LaGuardios oro uosto skiria nedidelė įlanka.

Iki 23 valandos elektros tiekimas oro uostui buvo atkurtas, ir jis grįžo prie įprasto darbo režimo. Keleivių buvo prašoma kreiptis į savo kelionės operatorius dėl atnaujintos informacijos apie skrydžius.

Per sprogimą nušvitęs dangus sukėlė sujudimą tarp internautų. Socialiniuose tinkluose liudininkų paskelbtose nuotraukose buvo matyti vakaro dangų nudažiusi ryški žydra pašvaistė, o įspūdinguose vaizdo įrašuose – Manhatano dangoraižiai ir tiltai per Rytų upę pulsuojančių šviesų fone.

„Lauke buvo aklina tamsa ir staiga dangų nušvietė besikeičiančių spalvų pašvaistė, – sakė Madeleine Frank Reeves (Madlen Frank Rivs), stebėjusi įspūdingą reginį savo buto balkone. – Visa tai tęsėsi kelias minutes.“

Būta ir klausimų, ar tai nėra ateivių invazija, o kai kas pokštavo, kad itin populiarūs būsimo kūdikio lyties atskleidimo vakarėliai peržengė visas ribas.

Niujorko mero Billo de Blasio (Bilo de Blazijo) atstovas spaudai Ericas Phillipsas (Erikas Filipsas) tviteryje parašė, kad dangų įspūdingai nušvietė „sprogęs transformatorius“.

„Ne ateiviai“, – pažymėjo jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Būtų tai įvykę Rusijoj - paplavos čia niagaromis klioktų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių